Gardets

Poco X4 GT lanseras den 23 juni: HĂ€r Ă€r allt vi vet hittills – Times of India

Poco X4 GT förvÀntas bli en omdöpt Redmi Note 11T Pro.

Poco har bekrÀftat lanseringen av X4 GT, efterföljaren till Poco X3 GT frÄn förra Äret. Företaget tog det till Twitter för att meddela ankomsten av sin nya smartphone. Poco X4 GT kommer att göra sin globala debut den 23 juni tillsammans med Poco F4. Lanseringsevenemanget Àr planerat att livestreamas klockan 17:30 IST (20:00 GMT+8) pÄ företagets hemsida och sociala medier. Det spekuleras i att Poco X4 GT Àr en omdöpt Redmi Note 11T Pro. Företaget delade inga detaljer om den kommande smartphonen. Men teasern som lagts upp av företaget ger oss en kort titt pÄ X4 GT, och den visar en hÄlskÀrm och platta kanter. Poco X4 GT: Specifikationer, funktioner och mer (ryktas)Eftersom Poco X4 GT ryktas vara en nymÀrkt Redmi Note 11 Pro, förvÀntar vi oss att bÄda delar liknande specifikationer. X4 GT dök ocksÄ upp pÄ NBTC-certifieringsportalen med modellnummer 22041216G vilket ytterligare tyder pÄ att smarttelefonen Àr en omdöpt variant av Redmi Note 11T Pro. Redmi Note 11 Pro har en 6,6-tums FHD+ LCD-skÀrm med en uppdateringsfrekvens pÄ 120Hz och en maximal ljusstyrka pÄ 650 nits. Under huven drivs den av Mediateks Dimensity 8100-processor tillsammans med upp till 8 GB LPDDR5 RAM och upp till 256 GB UFS 3.1 internminne. Den har en trippelkamerauppsÀttning bestÄende av 64 MP primÀrkamera, en 8 MP ultrabred snapper och en 2MP makrokamera. PÄ framsidan har den en 16 MP-kamera för selfies. Smarttelefonen har ett 4 400 mAh batteri med stöd för 67W snabbladdning. Den kör Android 12-baserade MIUI 13. För nÀrvarande finns det inga ord om Poco X4 GTs lansering i Indien. Redmi Note 11T Pro förvÀntas lanseras i Indien under Redmi K50-serien.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK