Blogg

Poco C40 sett pÄ NBTC, BIS webbplatser, förvÀntas lanseras snart

Poco C40 har upptĂ€ckts pĂ„ webbplatser för National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC) Thailand och Bureau of Indian Standards (BIS) Indien som föreslĂ„r C40-monikern och indikerar att den nya Poco-smarttelefonen kan förvĂ€ntas lanseras snart. NBTC Thailand, som upptĂ€ckts, har beviljat godkĂ€nnande till smarttelefonen. Certifieringssidorna hade inga detaljer om smarttelefonens specifikationer. Den kommande smartphonen har listats pĂ„ NBTC Thailands webbplats med modellnummer 220333QPG och modellnamnet “Poco C40”. Poco har Ă€nnu inte officiellt bekrĂ€ftat smartphonens lansering i Indien.

Enligt tipsaren Mukul Sharma, den Poco C40 har upptĂ€ckts pĂ„ NBTC Thailand och BIS Indiens webbplatser. Även om listorna inte innehöll detaljerna om smarttelefonens specifikationer, antyder de det tidigare ryktade namnet Poco C40 och indikerar ocksĂ„ mot den förestĂ„ende lanseringen av den nya Poco telefon.

Som upptĂ€ckts har smarttelefonen certifierats av NBTC Thailand och har listats pĂ„ deras hemsida under modellnumret 220333QPG och modellnamnet “Poco C40”.

Poco C40-specifikationer (ryktas)

Enligt en fÀrsk Rapportera, sÀgs Poco C40 ansluta sig till Pocos prisvÀrda C-serie. Smartphonen pÄstÄs inte ha en Qualcomm, MediaTekeller a Unisoc SoC, istÀllet sÀgs det ha en JR510 SoC. Den kommande Poco-smarttelefonen förvÀntas ocksÄ komma med MIUI Go som ryktas vara en specialversion av MIUI operativ system. En smartphone sÄgs ocksÄ pÄ Federal Communications Commission-listan under modellnummer 220333QPG, enligt rapporten.

Poco har Ànnu inte bekrÀftat lanseringen av smarttelefonen och har inte lÀmnat nÄgra andra detaljer. Varken Poco eller Xiaomi har gett nÄgra detaljer om det nya speciella anvÀndargrÀnssnittet som kallas MIUI Go, som Ànnu inte har debuterat.


För det senaste tekniska nyheter och recensionerfölj Gadgets 360 pÄ Twitter, Facebookoch Google Nyheter. För de senaste videorna om prylar och teknik, prenumerera pÄ vÄr Youtube-kanal.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK