Gardets

PlayGo BH47 recension: Bra design, bra ljud pÄ en budget

Hörlursmarknaden i Indien domineras av lokala mÀrken som kanske inte Àr kÀnda för sin ljudkvalitet men kommer med super överkomliga priser. Det indiska varumÀrket PlayGo har dock tittat pÄ att inte bara fokusera pÄ pris utan ocksÄ att leverera bra ljudkvalitet och funktioner. Dess BH70 ANC-hörlurar fick generellt positiva recensioner förra Äret, Àven om vissa tyckte att de var lite dyra till 14 999 Rs. Med BH47-hörlurarna har PlayGo ÄtervÀnt till ANC-hörlurszonen men till en mycket lÀgre prislapp. BH47 lanserades för 6 499 Rs, men finns tillgÀngliga till ett lÀgre pris frÄn mÄnga butiker.

playgo-bh-47-recension

VÀldesignad och bekvÀm att anvÀnda

Till skillnad frĂ„n BH70 som hade ett lite blandat utseende av glansigt och plast, Ă€r BH47 mer gediget byggda, och till och med lite subtilt snygga. De Ă€r mestadels gjorda av plast men har nĂ„gra snygga designdetaljer. VĂ„r enhet var kolsvart med tunna metallaccenter runt kopparna som lyser nĂ€r ljus faller pĂ„ dem. Kopparna i sig Ă€r stora (de tĂ€ckte mina öron helt) och mycket vĂ€l vadderade, vilket Ă€r ovanligt vid det hĂ€r priset. Även pannbandet har gott om vaddering, vilket gör dessa till en av de mest bekvĂ€ma hörlurarna att bĂ€ra i sin kategori. De Ă€r inte för tunga och kopparna kan vridas nittio grader, vilket gör att du kan lĂ€gga dem platt mot bröstet medan du bĂ€r dem, och kan Ă€ven vikas inĂ„t, vilket gör att de vikas ihop till en mer kompakt formfaktor.

Dra kopparna utĂ„t förlĂ€nger pannbandet och exponerar Ă€ven ett metalliskt band med en uppsĂ€ttning mĂ„tt pĂ„ dem. Vi Ă€r inte sĂ€kra pĂ„ vad mĂ„tten stĂ„r för, men förlĂ€ngningen Ă€r praktisk. Den högra öronkĂ„pan kommer med ström pĂ„/av (som ocksĂ„ fungerar som en multifunktionsknapp, för att pausa ljud och ta emot samtal) och volymknappar upp och ner samt en USB Type C-port, medan den vĂ€nstra koppen har en 3,5 mm uttag, som du kan anvĂ€nda för att koppla in hörlurarna i trĂ„dbundet lĂ€ge (det finns en kabel i paketet) nĂ€r de tar slut, och en vippa för att slĂ„ pĂ„ och av ANC. Knapparna Ă€r stora och nĂ€r du vĂ€l fĂ„tt klĂ€m pĂ„ hörlurarna Ă€r de lĂ€tta att hitta. En snygg touch – vĂ€ldigt Skullcandy – Ă€r att “+” och “-” tecknen Ă€r ingraverade i sina knappar, sĂ„ att du kan identifiera dem genom att bara röra dem.

playgo bh47 recension: bra design, bra ljud pÄ en budget - playgo bh 47 recension 4

De har ingen damm- och vattenbestĂ€ndighet och kommer med ingen ordentlig vĂ€ska i lĂ„dan utan med en ganska enkel tygpĂ„se, vilket Ă€r ungefĂ€r förvĂ€ntat vid det hĂ€r priset. De verkar stadiga nog att lĂ€gga i en pĂ„se Ă€ndĂ„. Sammantaget Ă€r BH47 ett vĂ€ldigt snyggt par hörlurar, vĂ€ldigt stilrena till utseendet, med stora och tydligt markerade knappar (vi kan inte överdriva vikten av dessa), som Ă€r mycket bekvĂ€ma att bĂ€ra, tack vare all vaddering runt omkring. dem. Bandet trycker inte för hĂ„rt mot dina öron – tryckkraften hĂ„ller hörlurarna pĂ„ huvudet men inte överdrivet hĂ„rt.

NÄgot bas-y, anstÀndigt ljud och anvÀndbar ANC

playgo bh47 recension: bra design, bra ljud pÄ en budget - playgo bh 47 recension 9

De lĂ„ter bra ocksĂ„. 40 mm-drivrutinerna i BH47 Ă€r instĂ€llda pĂ„ accentbas och Ă€ven om det kommer igenom, pĂ„verkas inte andra frekvenser alltför hĂ„rt, Ă€ven om basen ibland kan överskugga sĂ„ng och skarpare ljud. Till exempel kĂ€nde vi att Tina Turners sĂ„ng försvann nĂ„got i det episka GoldenEye-soundtracket. ÄndĂ„, i stort sett, gör dessa hörlurar ett bra jobb och lĂ„ter dig höra instrument och sĂ„ng tydligt, Ă€ven om beatsen har lite extra rumster till sig. Vi skulle sĂ€ga att de Ă€r vĂ€ldigt bra för mainstream-lyssning – om du gillar spel och shower med mĂ„nga blomstrade explosioner kommer du att Ă€lska dem. VolymnivĂ„erna Ă€r ocksĂ„ imponerande, och det finns ingen distorsion pĂ„ högre nivĂ„er. Ljudscenen Ă€r inte den bredaste, men dĂ„ Ă€r det i allmĂ€nhet fallet i budgethörlurar med stĂ€ngda baksida.

playgo bh47 recension: bra design, bra ljud pÄ en budget - playgo bh 47 recension 14

NÀr det gÀller aktiv brusreducering (ANC) sÄ finns den och fungerar och Àr inte lika nominell som pÄ mÄnga andra budgethörlurar. Medan ANC pÄ BH47 kommer att ta lite av kanten pÄ trafikljud och kanske döda ljudet frÄn luftkonditioneringen och takflÀkten i ett litet rum, levererar den inte den typ av omslutande tystnad som du fÄr med mer premiumhörlurar. Vi tror faktiskt att den mycket bra stoppningen runt öronkÄporna gör lika mycket för att hÄlla ljudet utanför som ANC sjÀlv gör. Tack och lov pÄverkar inte ljudkvaliteten att slÄ pÄ och av ANC som i vissa budget-ANC-hörlurar.

De vĂ€lmarkerade kontrollerna gör BH47 lĂ€tt att anvĂ€nda, nĂ€r du vĂ€l fĂ„r klĂ€m pĂ„ var knapparna sitter. Batteritiden Ă€r ocksĂ„ imponerande – hörlurarna hĂ„ller nĂ€stan tjugo timmar med ANC och cirka 25 timmar utan. Och eftersom de laddas via USB Type C, kommer de att fungera bra med de flesta nya Android-telefonladdare.

Bra till lanseringspris, bra till rabatterat!

playgo bh47 recension: bra design, bra ljud pÄ en budget - playgo bh 47 recension 15

Allt detta gör PlayGo BH47 till ett mycket bra förslag för alla som letar efter vĂ€ldesignade Bluetooth-hörlurar till en knapp budget. Även om de lanserades för 6 499 Rs, Ă€r de nu tillgĂ€ngliga för cirka 5 000 Rs pĂ„ vissa e-handelsportaler. Till det senare priset skulle vi sĂ€ga att de Ă€r mycket bra valuta för pengarna. Ju lĂ€ngre de gĂ„r norr om 5 000 Rs, desto nĂ€rmare kommer de JBL Tune 750 BTNC, som i vĂ„r bok Ă€r de kanske bĂ€sta ANC-hörlurarna i zonen under Rs 6 000 sett till övergripande prestanda. Vi rekommenderar att du hĂ„ller ett öga pĂ„ priset pĂ„ PlayGo BH47 och tar tag i dem i det ögonblick de faller under 5 000 Rs. Till det priset Ă€r de suverĂ€na.

Köp PlayGo BH47

Fördelar

Bra designBra batteritidBra ljudkvalitet (med lÀtt stress pÄ basen) BekvÀm att bÀra med mycket vaddering

Nackdelar

ANC Àr inte sÀrskilt effektivt Inget ordentligt fodral.Bas kan ibland övervÀldiga andra ljud

Översikt över recension

Design & Komfort
Ljudkvalité
ANC
Batteri
Pris
SAMMANFATTNING

Till deras lanseringspris pÄ 6 499 Rs erbjuder PlayGo BH47 anstÀndigt ljud och mycket bra design för konsumenter som söker en anstÀndig trÄdlös ljudupplevelse. HÀr Àr vÄr recension.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK