Gardets

PayPal utökar BNPL-erbjudandesviten med “Pay Monthly” vilket ger kunderna fler köp…

paymonthlypressimage

PayPal Holdings

I sin anstrÀngning att skapa bÀttre sÀtt att hantera och flytta pengar samtidigt som de erbjuder valmöjligheter och flexibilitet nÀr du skickar betalningar, PayPal Holdings sa idag att de hade lanserat sin senaste köp nu, betala senare (BNPL), PayPal Pay Monthly, utgiven av WebBank.

Pay Monthly kommer att göra det möjligt för amerikanska konsumenter att sprida betalningar över lĂ€ngre tidsperioder, upp till tvĂ„ Ă„r. Dessutom kommer dess kunder att ha tillgĂ„ng till ett nytt erbjudande genom PayPal som kommer att ge dem “större flexibilitet och Ă€nnu fler valmöjligheter att betala för de varor de vill ha och behöver”, enligt företagets tillkĂ€nnagivande.

Med 537 miljoner kreditkortskonton och skulder pĂ„ totalt 841 miljarder USD i USA den 31 mars, blir kreditkortsskulder ett större problem bland mĂ„nga amerikanska konsumenter som pĂ„ egen hand upplever effekterna av 40-Ă„rig rekordinflation och stigande rĂ€ntor och rĂ€dsla för en förestĂ„ende lĂ„gkonjunktur. Som ett resultat Ă€r mĂ„nga amerikaner mer medvetna om att spara, sĂ€rskilt nĂ€r det gĂ€ller att göra större inköp. “NĂ€r den makroekonomiska miljön fortsĂ€tter att utvecklas, letar konsumenter efter sĂ€tt att tĂ€nja pĂ„ sin ekonomi och ha större kontroll över sina inköp,” sa Apur Shah, Senior Director Global Pay Later pĂ„ PayPal, till ZDNet i ett mejl.

OcksÄ: Köp nu, betala senare: Flexibla betalningar för inflationsmÀssiga tider, eller en vÀg till skuld?

Hur det fungerar

PayPals senaste Pay Monthly BNPL-erbjudande Ă€r “ett nytt sĂ€tt” för kunder att göra stora inköp pĂ„ mellan $199 och $10 000, vilket gör att kunderna kan dela upp den totala kostnaden i mer hanterbara mĂ„natliga betalningar under en period mellan 6 och 24 mĂ„nader. Den första betalningen ska betalas en mĂ„nad efter köpet, sa PayPal.

NÀr en kund vÀljer Pay Monthly, kommer de att fylla i en ansökan i kassan och, om de godkÀnns, kommer de att presenteras med upp till tre olika planer av varierande lÀngd med APR som strÀcker sig frÄn 0 % till 29,99 %. Kunderna kan sedan jÀmföra och vÀlja det alternativ som bÀst passar deras budget.

“Det finns ingen storlek som passar alla nĂ€r det gĂ€ller att göra inköp – och detsamma gĂ€ller för köp nu betala senare-branschen”, sĂ€ger Shah. “Vi tror att att ha en komplett portfölj av köp nu, betala senare-planer – utöver vĂ„r PayPal-kreditprodukt för revolverande kredit – ger konsumenterna fler valmöjligheter att vĂ€lja det alternativ som bĂ€st passar deras preferenser och budgetbehov”, sa han till ZDNet.

OcksÄ: PayPal Cashback Mastercard recension: TjÀna obegrÀnsade belöningar medan du handlar

Fler alternativ för fler konsumenter

Precis som PayPals andra BNPL-erbjudande, Betala in 4, Pay Monthly har inga förseningsavgifter och gör det möjligt för konsumenter att vÀlja sin Äterbetalningsmetod och vÀlja automatiska betalningar i förvÀg nÀr de slutför sin transaktion. Med Pay Monthly har kunderna möjlighet att vÀlja mellan att anvÀnda sitt betalkort eller bankkonto för Äterbetalning och har möjlighet att hantera och spÄra betalningar via sin PayPal-app och online. Dessutom stöds köp av PayPals köpskydd. Kunder kommer att ha möjlighet att vÀlja Pay Monthly för sina shoppingbehov hos miljontals ÄterförsÀljare, inklusive mÀrken som Outdoorsy, Samsonite, Fossil och Advance Auto, enligt företaget.

Men kom ihĂ„g det finstilta: Betala mĂ„nadsvis Ă€r föremĂ„l för kreditgodkĂ€nnande, och den effektiva rĂ€ntan baseras pĂ„ konsumentkreditberĂ€ttigande, och att villkor och tillgĂ€nglighet kan variera beroende pĂ„ handlaren och köpesumman och kanske inte Ă€r tillgĂ€ngliga i alla delstater. “Pay Monthly planer ger rĂ€nta och Ă€r transparenta om vad kostnaden för varje betalning Ă€r och nĂ€r de förfaller”, sĂ€ger Shah. “PayPal tillhandahĂ„ller regelbunden kommunikation angĂ„ende kommande betalningar, beloppet som ska betalas och nĂ€r betalningen görs.”

För handlare kommer Pay Monthly att vara tillgĂ€nglig utan extra kostnad eller risk och kommer inte att krĂ€va backoffice-integration för att lĂ€gga till som ett betalningsalternativ, sĂ€ger PayPal. Och i likhet med Pay in 4 kan handlare ocksĂ„ lĂ€gga till dynamiska meddelanden för att leverera “betala senare”-alternativ som presenteras tidigt i kundens shoppingupplevelse, och informera dem om att de kommer att ha möjlighet att sprida ut betalningar i kassan, enligt företagets tillkĂ€nnagivande .

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK