Gardets

OPPO Reno7, Reno7 Pro, Reno7 SE officiella renderingar lÀckte före lanseringen den 25 november

Den Oppo-tillverkade Reno6 och dess tillhörande enheter som Oppo Reno6 Pro mÄste vara nÄgra av de bÀsta mellanklassenheterna för att pryda den mobila industrin 2021. Och av en god anledning. Dessa enheter har ganska kapabla interna delar med ett fantastiskt utseende och kÀnsla, vilket tilltalar mÄnga.

Men sedan vet vi att tekniken gÄr snabbt, och innan vi ens kan njuta av Reno6 och dess godhet, ser vi nu rapporter om att Oppo redan förbereder sig för att lansera sin eftertrÀdare, Oppo Reno7. SlÀppdatumet Àr planerat till den 25 november, och vi har redan sett intressanta lÀckor av detsamma, inklusive en bild och geekbench-resultat.

Tja, idag fÄr vi Ànnu en bit information om den hÀr enheten, denna gÄng med tillstÄnd av en e-handelslista över Oppo Reno7-familjen av enheter som har gÄtt live inför lanseringen.

Medlemmarna i Reno7-familjen inkluderar:

  • Oppo Reno7
  • Oppo Reno7 FE
  • Oppo Reno 7 Pro

Dessa enheter förvÀntas komma i nÄgra fantastiska fÀrger, inklusive Star Rain Wish (Blue), Daw Gold och Starry Night Black fÀrgalternativ.

En del av den lĂ€ckta informationen om Reno 7-specifikationerna inkluderar Snapdragon 778G SoC, 4 500 mAh batteri med 65W snabbladdning och 64 megapixel huvudsensor pĂ„ baksidan. Enheten sĂ€gs vara 7,9 mm tjock. Den kan komma i tre konfigurationer – 8 GB RAM + 128 GB lagring, 8 GB RAM + 256 GB lagring och 12 GB RAM + 256 GB lagring.

Reno7 Pro kommer med chippet Dimensity 1200-Max och ett 4 500 mAh batteri med 65W snabbladdning. Den kommer i tvÄ alternativ som 8 GB RAM + 128 GB lagring och 12 GB RAM + 256 GB lagring.

Lite Àr kÀnt om Reno7 FE, men om tidigare Är Àr nÄgot att gÄ efter, bör specifikationsbladen se ut mycket som dessa andra Reno7-enheter, om Àn med nÄgra avskurna hörn.

Vi vill gÀrna höra frÄn dig. Vad tycker du om Reno7-enheterna? BerÀtta för oss i kommentarsfÀltet nedan.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK