Gardets

Oppo Reno 8-seriens designdetaljer: gyllene snitt, snygg konstruktion och nya fÀrger | Siffra

Oppo India kommer att lansera Reno 8-serien den 18 juli. Vi Àr nÄgra veckor bort frÄn evenemanget. Och sÄ, innan det, har företaget börjat reta det positiva med de nya Reno-smarttelefonerna. Det kommer att finnas Reno 8 och Reno 8 Pro. Pro-modellen kommer att packa MariSilicon X Imaging NPU och 4K Ultra Night Video medan den pÄ ytan kommer att ha en slimmad, symmetrisk och kvadratisk design. LÄt oss se vad dessa nya designaspekter Àr och hur de tvÄ telefonerna i Reno8-serien Àr lika men ÀndÄ olika varandra.

Oppo Reno 8-seriens designhöjdpunkter

Oppo Reno 8

Oppo understryker anvĂ€ndningen av 1:618 vid tillverkningen av Reno 8-smarttelefoner. Detta kallas Golden Ratio och som Oppos pressmeddelande noterar har detta varit en del av designen av flera populĂ€ra monument (som Den stora pyramiden och Taj Mahal) och mĂ„lningar (som Mona Lisa och Nattvardens sakrament). Oppo sĂ€ger, “För bygghĂ„llbarhet har Oppo anvĂ€nt en aluminiumram, tillsammans med Gorilla Glass 5. Glasbaksidan har dessutom vĂ€rmesmidits och gjutits för att skapa en ergonomiskt strömlinjeformad enhet som smĂ€lter ihop kameramodulen med resten av telefonens tillbaka. Denna nya design Ă€r resultatet av över hundra förĂ€ndringar och 400+ dagars anstrĂ€ngning”.

Företaget pÄpekar ocksÄ dess unibody designelement som sömlös kamerahöjd och Ätta nanometerskala poleringsprocesser.

Oppo Reno 8-serien

OPPO Reno 8 Pro

Reno 8 Pro sÀgs vÀga 183 gram medan den vanliga Reno 8 Àr 179 gram i vikt och bara 7,67 mm i tjocklek.

HĂ€r Ă€r vad företaget berĂ€ttar om de “oĂ€ndliga kameramöjligheterna” och “nya fĂ€rger och nyanser”:

Kamerapanelen har uppo ringblixtens signatur och dubbla blixtsystem.

Du kan vÀlja Reno 8 Pro i glaserat grönt och glaserat svart medan Reno 8 kommer ut i skimrande guld och skimrande svart.

Du kan markera din kalender för lanseringen av Oppo Reno8-serien den 18 juli 2022.

NÀr det gÀller andra nyheter, recensioner, reportage, köpguider och allt annat tekniskt relaterat, fortsÀtt att lÀsa Digit.in.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK