Blogg

Oppo Reno 8-serien lanseras med Pad Air Tablet, Enco R TWS hörsnÀckor

Oppo Reno 8-serien inkluderar den vanliga Oppo Reno 8, Reno 8 Pro och Reno 8 Pro+. Dessa smartphones kommer att lanseras i Kina den 23 maj. Den kinesiska teknikjÀtten har nu Àven meddelat att Oppo Pad Air-surfplattan och Oppo Enco R TWS-öronsnÀckorna kommer att presenteras tillsammans med Reno 8-serien. Dessutom har Oppo Reno 8-serien redan listats i Oppo Kinas officiella butik innan lanseringen. Dessa listor har avslöjat design, RAM/lagringskonfigurationer och fÀrgalternativ för dessa smartphones.

Opo har meddelat att Oppo Enco R TWS-öronsnÀckorna och Oppo Pad Air-surfplattan kommer att göra sin debut i Kina den 23 maj tillsammans med Reno 8-serien. Företaget har ocksÄ delad att Oppo Pad Air har en 6,94 mm tunn design och vÀger runt 440g. Det Àr inte mycket kÀnt om Oppo Enco R, men de har visat sig komma i ett vitt fÀrgalternativ.

I relaterade nyheter har Oppo Reno 8-serien redan varit listade pÄ Oppo Kinas officiella butik. FrÄn och med den vanliga Oppo Reno 8, Àr den avbildad att ha en trippel bakkamerauppsÀttning och en cirkulÀr LED-blixt. PÄ framsidan finns en hÄltagning i det övre vÀnstra hörnet. NÀr det kommer till Oppo Reno 8 Pro, finns det en fyrkantig bakre kamerauppsÀttning som bÀr MariSilicon-etiketten, vilket antyder att denna smartphone skulle ha Oppos interna bildchip. Till sist, saker och ting Àr nÄgot annorlunda pÄ Oppo Reno 8 Pro+, som ocksÄ verkar ha en fyrkamerauppsÀttning pÄ baksidan, men MariSilicon-etiketten har flyttat och hÄlhÄlsutskÀrningen pÄ framsidan Àr nu centrerad.

Baserat pÄ listorna kommer Oppo Reno 8 och Reno 8 Pro sannolikt att erbjudas i svart, blÄtt och gradientfÀrgalternativ. Samtidigt verkar Oppo Reno 8 Pro+ komma i svarta, gröna och grÄa fÀrger. Alla tre smartphones sÀgs komma med 8GB/12GB RAM och 128GB/256GB lagringsalternativ.


Affiliate-lĂ€nkar kan genereras automatiskt – se vĂ„r etikförklaring för detaljer.

SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK