Blogg

Oppo Reno 8 lÀckte specifikationer Tips om en Snapdragon 7 Gen 1 SoC

Oppo Reno 8-specifikationer pÄstÄs ha lÀckt ut av en anmÀrkningsvÀrd tipsare pÄ Weibo. Enligt lÀckorna kan den hÀr handenheten vara den första att skryta med Snapdragon 7 Gen 1 SoC. Dessutom har tipsaren upptÀckt en Oppo-telefon med modellnumret PGAM10, som kan vara den grundlÀggande Oppo Reno 8-varianten. Den hÀr telefonen förvÀntas komma till de kinesiska marknaderna i maj eller juni. Oppo Reno 8 kommer att ha en 6,55-tums OLED-skÀrm med en uppdateringsfrekvens pÄ 120Hz.

Den pÄstÄs lÀckta specifikationer kommer frÄn tipster Digital Chat Station som ocksÄ pÄstÄenden Att den Opo Reno 8 kan debutera med nÀsta generations Snapdragon 7 Gen 1 SoCs. Dessutom en nyligen Rapportera har antytt utformningen av denna ryktade handenhet. Reno 8 tros ha en platt skÀrm med en hÄltagningsöppning i sitt vÀnstra hörn för selfiekameran. Den kan ocksÄ ha en rektangelkameramodul för den tredubbla bakre kamerauppsÀttningen. Rono 8 har tippats att vara tillgÀnglig i svart, blÄ och silverfÀrgad gradientfÀrg vid lanseringen.

Oppo Reno 8-specifikationer (ryktas)

Oppo Reno 8 Ă€r tĂ€nkt att ha en 6,55-tums full-HD+ (2 400 × 1 080 pixlar) skĂ€rm med en uppdateringsfrekvens pĂ„ 120 Hz. Den kan ocksĂ„ ha en fingeravtryckssensor under skĂ€rmen. Som framhĂ„llits kan den drivas av Snapdragon 7 Gen 1 SoC parat med ett MariSilicon X-chip. Handenheten kan ocksĂ„ ha en high-end Dimensity-chipset.

Det kan finnas en 32-megapixel selfiekamera i fronten. Dess tredubbla bakre kamerauppsÀttning Àr tÀnkt att ha en 50-megapixel IMX766-sensor tillsammans med 8-megapixel och 2-megapixel sekundÀra sensorer. Reno 8 förvÀntas packa höghastighets LPDDR5-RAM och UFS 3.1-lagring. Den ska Àven rymma ett 4 500 mAh batteri med stöd för 80W snabbladdning.


Affiliate-lĂ€nkar kan genereras automatiskt – se vĂ„r etikförklaring för detaljer.

För det senaste tekniska nyheter och recensionerfölj Gadgets 360 pÄ Twitter, Facebookoch Google Nyheter. För de senaste videorna om prylar och teknik, prenumerera pÄ vÄr Youtube-kanal.

Siddhant Chandra

Siddhant Chandra Àr konsultunderredaktör pÄ Gadgets 360. Detta Àr hans första inhopp i det tekniska omrÄdet, efter att ha gjort bytet frÄn resor. Han har ett stort intresse av att hÀnga med i den senaste hÄrd- och mjukvaruutvecklingen inom spelindustrin. Efter jobbet kan du mest hitta honom spela CS:GO med sina knoppar, dÀr han har klockat över 3K timmar. Du kan nÄ honom pÄ siddhantc@ndtv.com.Mer

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK