Blogg

Oppo Pad Air gÄr upp för bokningar före lansering: Alla detaljer

Oppo Pad Air förvÀntas lanseras som det nya tillÀgget till Oppos nystartade surfplatta. Det kinesiska företaget har listat Oppo Pad Air-surfplattan pÄ sin Kina-webbplats för bokningar. En tipsare har ocksÄ skrivit om de ryktade specifikationerna och funktionerna pÄ den kommande surfplattan. Surfplattan förvÀntas fÄ en 10,36-tums LCD-pekskÀrm, 2000 x 1200 pixlars upplösning och 60Hz uppdateringsfrekvens. Det ryktas ocksÄ om att fÄ den ÄttakÀrniga Qualcomm Snapdragon 680 tillsammans med Adreno 610 grafikkort. Oppos första surfplatta, Oppo Pad, lanserades tidigare i Är i februari i Kina.

Oppo Pad Air-pris (förvÀntat)

Priset pÄ Oppo Pad Air sÀgs vara runt 1 000 CNY (ungefÀr 11 500 Rs.), enligt tipsare pÄ Weibo.

Oppo Pad Air-specifikationer (förvÀntat)

Oppo Pad Air Ă€r tĂ€nkt att ha en 10,36-tums LCD-panel med en upplösning pĂ„ 2 000 × 1 200 pixlar och 60Hz uppdateringsfrekvens. Det ryktas ocksĂ„ att surfplattan kommer med ett 7 100 mAh batteri och 18W laddningsstöd. Vidare kommer Oppo sannolikt att erbjuda en konfiguration med fyra högtalare med Dolby Atmos.

Oppo Pad Air har ocksĂ„ noterats pĂ„ Oppos Kina-webbplats för bokningar, vilket bekrĂ€ftar det kinesiska företagets avsikt att lansera surfplattan snart. Webbsidan ger inga detaljer om de fĂ€rger som ska erbjudas eller det berĂ€knade lanseringsdatumet. Den visar ocksĂ„ en bild av den kommande surfplattan med vikbara tangentbordsskydd och Ă€ven med en penna. Även om företaget Ă€nnu inte kommer med nĂ„got tillkĂ€nnagivande kan det antas att det ocksĂ„ kan finnas ett kombinationsalternativ för surfplattan som erbjuder tangentbordsskyddet och pennan tillsammans med surfplattan eller sĂ€ljs separat. Kombinationsalternativet lĂ€ser för nĂ€rvarande bara “Officiell standard”.

Opo gick in i surfplatta-datorutrymmet med lansera av Oppo Pad i Kina redan i februari. Oppo Pad lanserades med Snapdragon 870 SoC och Oppo Pencil Stylus. Priserna för surfplattan började pÄ 2 299 CNY (ungefÀr 26 300 Rs.). Enligt a RapporteraOppo förvÀntas lansera Oppo Pad i Indien i slutet av juni eller juli i Är.

Även om Oppo Pad Air har tagit sig till företagets Kina-webbplats, har företaget Ă€nnu inte officiellt meddelat och bekrĂ€ftat tillgĂ€ngligheten, priserna och specifikationerna för den kommande surfplattan.


Affiliate-lĂ€nkar kan genereras automatiskt – se vĂ„r etikförklaring för detaljer.

SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK