Gardets

oneplus: OnePlus 10T-nyckelspecifikationer lĂ€ckte online: Vad du kan förvĂ€nta dig – Times of India

OnePlus introducerade OnePlus 10 Pro-smarttelefonen tidigare i Ă„r och nu kommer företaget att utöka detta flaggskeppssortiment. Företaget lade nyligen till en annan smartphone till OnePlus 10-sortimentet – OnePlus 10R, men den marknadsfördes inte som en flaggskeppsmodell. Enligt GSMAreana förvĂ€ntas den kinesiska smartphonetillverkaren lansera ytterligare en premiumsmartphone — OnePlus 10T i slutet av 2022. Rapporten nĂ€mner att specifikationerna för den kommande smarttelefonen har lĂ€ckt ut och den enda premiumfunktionen som kommer att ingĂ„ i handenheten Ă€r den senaste Snapdragon mobilplattformen. OnePlus 10T förvĂ€ntade specifikationer Rapporten antyder att OnePlus 10T förvĂ€ntas ha en 6,67-tums OLED-skĂ€rm som kommer att stödja en 120 Hz uppdateringsfrekvens och 1080p upplösning, tillsammans med en fingeravtryckslĂ€sare under skĂ€rmen, som ocksĂ„ Ă€r samma som OnePlus 10R. Den kommande flaggskeppssmarttelefonen kommer sannolikt att drivas av den senaste Snapdragon 8+ Gen 1-kretsuppsĂ€ttningen och skĂ€rmen kommer ocksĂ„ att inrymma en 16MP front shooter för selfies och videosamtal. OnePlus 10T kan ha en trippel bakre kamerauppsĂ€ttning som kommer att inkludera – en 50 MP huvudkamera, en 8 MP ultravid lins och en 2MP djupsensor. Den kommande handenheten förvĂ€ntas ocksĂ„ levereras med en 150W adapter som laddar 4800mAh batterienheten. OnePlus har Ă€nnu inte bekrĂ€ftat sina officiella detaljer och lanseringsdatum. LĂ€s ocksĂ„: OnePlus 10-bilder har lĂ€ckt ut online och nĂ„gra förvĂ€ntade specifikationer och design har ocksĂ„ avslöjats. Klick hĂ€r att lĂ€sa mer.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

Relaterade inlÀgg

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK