Gardets

OnePlus Nord 2T-smarttelefon lanseras i Indien idag – Times of India

OnePlus Ă€r redo att utöka sin Nord-serie med lanseringen av OnePlus Nord 2T i Indien idag (1 juli). OnePlus Nord 2T drivs av MediaTek Dimensity 1300-chipset och rymmer den AI-förbĂ€ttrade kameran som företaget har införlivat i OnePlus 10R. Smarttelefonen körs pĂ„ Android 12 operativsystem. OnePlus Nord 2T pris och tillgĂ€nglighetOnePlus Nord 2T 5G sĂ€gs komma i tvĂ„ lagringsalternativ — 8GB+128GB och 12GB+256GB. 8GB RAM-varianten ryktas kosta 28 999 Rs, medan 12GB RAM-versionen sĂ€gs kosta 31 999 Rs. Smarttelefonen kan komma i tvĂ„ fĂ€rgalternativ – Grey Shadow och Jade Fog. Precis som de andra OnePlus-smarttelefonerna kommer OnePlus Nord 2T att vara tillgĂ€nglig online pĂ„ Amazon.in och OnePlus officiella webbplats. OnePlus Nord 2T funktioner och specifikationerOnePlus Nord 2T har en 6,43-tums full HD+ Fluid AMOLED-skĂ€rm med en uppdateringsfrekvens pĂ„ 90Hz och ett skyddat lager av Corning Gorilla Glass 5 ovanpĂ„. Mellanklass-smarttelefonen frĂ„n OnePlus-huset drivs av ett Ă„ttakĂ€rnigt MediaTek Dimensity 1300-chipset och kommer med 8GB/12GB RAM. OnePlus Nord 2T kommer i 128GB och 256GB lagringsalternativ. Smarttelefonen kör Android 12 operativsystem toppat med företagets eget lager av OxygenOS 12.1. OnePlus Nord 2T kommer med stöd för dubbla SIM-kort, som ytterligare stöds av en fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen. Smarttelefonen har en trippel bakkamerauppsĂ€ttning med en 50 MP huvudsensor med f/1.8 blĂ€ndare, en 8 MP ultravidvinkellins med f/2.2 blĂ€ndare och en 2MP monokamera med f/2.4 blĂ€ndare. Den frĂ€mre kameran kommer med en 32MP selfie-shooter med en f/2.4-blĂ€ndare. Smarttelefonen kommer med stereohögtalare och stöds av en 4500mAh batterikapacitet tillsammans med ett 80W SuperVOOC snabbladdningsstöd.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK