Blogg

OnePlus Ace, Nord CE 2 Lite 5G-renderingar lÀckte före debuten i april

OnePlus Ace kommer att debutera i Kina pÄ torsdag som företagets första smartphone med stöd för 150W snabbladdning. Handenheten Àr tÀnkt att ha en MediaTek Dimensity 8100 SoC och förvÀntas debutera i Indien som OnePlus 10R, tillsammans med OnePlus Nord CE 2 Lite 5G den 28 april. Inför lanseringen av bÄde OnePlus Ace och OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, officiellt utseende av telefonerna har dykt upp online. Företaget har ocksÄ avslöjat att den kommande OnePlus 10R kommer att finnas tillgÀnglig i tvÄ laddningsvarianter i Indien.

Den noterade tipsaren Evan Blass (@evleaks) har delat detaljerade renderingar av bĂ„da OnePlus Ace och den OnePlus Nord CE 2 Lite 5G pĂ„ tisdag. OnePlus Ace har visat sig ha en trippel bakre kamerauppsĂ€ttning och en mittinriktad hĂ„ltagning för selfiekameran – för första gĂ„ngen pĂ„ en OnePlus-telefon – medan renderingarna tyder pĂ„ att den kommer utan företagets varningsreglage. Undersidan av telefonen visar en enda avfyrande högtalare och en USB Type-C-port, utan ett 3,5 mm hörlursuttag. Samtidigt har OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ocksĂ„ visat sig ha en trippel bakre kamerauppsĂ€ttning och en vĂ€nsterjusterad hĂ„ltagning för den framĂ„tvĂ€nda kameran.

Samtidigt meddelade OnePlus pĂ„ Twitter att den kommande OnePlus 10R kommer att finnas i tvĂ„ SuperVOOC snabbladdningsvarianter. OnePlus 10R kommer att erbjuda 150W och 80W SuperVOOC-laddningsstöd, enligt företaget. Den kinesiska smartphonetillverkaren har Ă€nnu inte avslöjat om OnePlus 10R kommer att erbjuda tvĂ„ olika batterikapaciteter som Realme GT Neo 3 — en 150W snabbladdningsmodell med ett 4 500 mAh batteri och en 80 W snabbladdningsvariant med ett 5 000 mAh batteri.

OnePlus 10R-specifikationer (förvÀntat)

OnePlus 10R Àr tippade att ha en 6,7-tums full-HD+ E4 AMOLED hÄlhÄlsskÀrm med en 120Hz uppdateringsfrekvens, och kommer att drivas av en MediaTek Dimensity 8100-Max SoC, enligt företagets mikrosite. Det Àr tÀnkt att erbjuda upp till 12 GB RAM och upp till 256 GB inbyggt lagringsutrymme. Smarttelefonen Àr ocksÄ retad att komma med företagets Hyperboost-spelmotor, som ocksÄ finns i high-end OnePlus 10 Pro.

Smarttelefonen visas ha en trippelkamerauppsĂ€ttning i de lĂ€ckta renderingarna, och den sĂ€gs ha en 50-megapixel Sony IMX766 primĂ€rkamera. Medan batterikapaciteten för OnePlus 10R Ă€nnu inte har avslöjats av företaget, bekrĂ€ftas det att smartphonen kommer att lanseras i tvĂ„ varianter – med 150W och 80W snabbladdningsstöd.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G-specifikationer (förvÀntat)

Enligt tidigare rapporterar, OnePlus Nord CE 2 Lite 5G kan ha en 6,59-tums skÀrm. Handenheten Àr tippade att drivas av en octa-core Snapdragon 695 SoC, tillsammans med upp till 8 GB RAM och upp till 256 GB inbyggt lagringsutrymme.

LÀckta renderingar av OnePlus Nord CE 2 Lite 5G visar en telefon med en trippel bakkamerauppsÀttning, som kommer att ha en 64-megapixel primÀrkamera, enligt företagets hemsida. Det Àr ocksÄ tipsat att ha en 16-megapixel selfiekamera för selfies och videosamtal. Den kommer att packa ett 5 000 mAh batteri med stöd för 33W snabbladdning, enligt företaget.


Affiliate-lĂ€nkar kan genereras automatiskt – se vĂ„r etikförklaring för detaljer.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK