Gardets

OnePlus 9RT Nyckelspecifikationer lÀckt: 65W snabbladdning, 50MP kamera

OnePlus jobbar enligt uppgift pÄ en ny prisvÀrd flaggskeppssmartphone kÀnd som OnePlus 9RT i oktober. Tidigare sÄgs OnePlus 9RT med modellnummer MT2110 pÄ Geekbench. Nu avslöjade den vÀlkÀnda tipsaren Digital Chat Station viktiga specifikationer för handenheten. HÀr Àr en titt pÄ de lÀckta specifikationerna för den kommande OnePlus 9RT.

Nyckelspecifikationer för OnePlus 9RT

OnePlus 9RT lÀckagespecifikationerOnePlus 9RT-specifikationer

Enligt Digital Chat Station kommer OnePlus 9RT att ha en Full HD+-skÀrm med ett hÄl i det övre vÀnstra hörnet. SkÀrmen erbjuder en supersmidig 120Hz uppdateringsfrekvens.

Snapdragon 888-chipset Àr vid rodret för enheten. Handenheten kommer sannolikt att komma med 8GB / 12GB RAM och 128GB / 256GB internminne.

PÄ baksidan sÀgs enheten komma med en trippel bakre kamera som inkluderar en 50 MP Sony IMX766-kamera tillsammans med en 16 MP ultravid lins och en 2 MP makro / monokrom sensor. PÄ framsidan av enheten har den en 16 MP-kamera för selfies och videosamtal.

För att hÄlla lamporna tÀnda hÀvdar DSC vidare att enheten kommer att ha ett 4 500 mAh batteri som stöder upp till 65 W snabbladdning. Den kommer att vara förladdad med Android 11 OS, som kommer att fÄs med ColorOS 12 ur kartongen. OnePlus har redan rullat ut Android 12 för anvÀndare i Indien.

Tack för att du höll med oss ​​hela vĂ€gen till slutet av den hĂ€r artikeln! Vad tycker du om den kommande OnePlus device smartphone? LĂ„t oss veta i kommentarsfĂ€ltet nedan.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK