Blogg

OnePlus 10 Pro India lanseras i mars; Företagets billigaste 5G-telefon kommer snart

OnePlus meddelade vid MWC 2022 pĂ„ mĂ„ndagen att företaget kommer att lansera OnePlus 10 Pro pĂ„ globala marknader – inklusive i Indien – i slutet av mars 2022. Företaget meddelade ocksĂ„ att man planerar att lansera sin hittills mest prisvĂ€rda 5G-smarttelefon i Indien och Europa senare i Ă„r, tillsammans med nya IoT-enheter. OnePlus avslöjade att det arbetar pĂ„ en smartphone som stöder 150W SuperVOOC snabbladdning, och att den kommer att debutera under andra kvartalet 2022. Intressant nog har OnePlus nu klargjort att dess OxygenOS operativsystem kommer att dela sin kodbas med ColorOS, men kommer att behĂ„lla sin egen. utseende och kĂ€nsla nĂ€r OxygenOS 13 slĂ€pps. De tvĂ„ Android-baserade OS-skinnen rapporterades tidigare att slĂ„ samman till ett enhetligt OS. Samtidigt pĂ„ MWC visade Oppo upp en ny 240W blixtladdningsteknik som kan ladda en telefons batteri helt pĂ„ under 9 minuter.

Smartphonetillverkaren avslöjade att den skulle börja sÀlja OnePlus 10 Pro i Europa, Indien och Nordamerika i slutet av mars. Det stod att smarttelefonen har genererat över 100 miljoner CNY (ungefÀr 120 crore Rs.) i öppen försÀljning i Kina, dÀr den lanserades i januari i Är.

Samtidigt kommer OnePlus att lansera sin mest prisvÀrda 5G-kompatibla smartphone i Indien och i Europa senare i Är. Företaget meddelade ocksÄ att det kommer att introducera en ny detaljhandelsmodell i Indien som gör det möjligt för kunder att bestÀlla smartphones online och sedan hÀmta dem i butiker efter att en OnePlus-butiksmedlem har stÀllt in den Ät dem.

OnePlus avslöjade ocksÄ att de kommer att lansera en ny smartphone under andra kvartalet 2022 som kommer att stödja 150W SuperVOOC snabbladdning. Laddningstekniken, utvecklad av Oppo Research Institute, pÄstÄs ladda ett 4 500 mAh batteri frÄn 1 procent till 50 procent pÄ bara fem minuter. OnePlus sÀger att tekniken drivs av en skrÀddarsydd dubbelbatteriinstallation, branschledande batteri-PCB-skyddskort och en mycket integrerad mikrokontroller för att förbÀttra den totala laddningseffektiviteten.

Medan OnePlus hade meddelat i september att det skulle slÄs samman OxygenOS och ColorOS till ett enhetligt operativsystem som skulle finnas pÄ bÄda företagens enheter, har OnePlus nu avslöjat att dess OxygenOS 13 kommer att förbli en oberoende varumÀrkesegendom nÀr Android 13 kommer. Beslutet att behÄlla OxygenOS pÄ OnePlus-enheter togs som ett resultat av feedback frÄn samhÀllet, enligt företaget. OxygenOS och ColorOS kommer dock bÄda att utvecklas pÄ samma kodbas som tidigare meddelats, har OnePlus förtydligat.

PÄ mjukvarufronten avslöjade OnePlus ocksÄ att de kommer att introducera sin HyperBoost Gaming Engine, som erbjuder funktioner som GPA Frame Stabilizer för att minska bildhastighetsfluktuationer, O-Sync för att öka synkroniseringshastigheten med upp till sex gÄnger, och GPU Load Control (GLC) ) för att öka renderingseffektiviteten med upp till 36 procent förbÀttrad strömförbrukning. HyperBoost Gaming Engine kommer att introduceras som en del av en OTA-uppdatering nÀr OnePlus 10 Pro lanseras i Indien, Europa och Nordamerika. Det finns för nÀrvarande inga ord om huruvida funktionen kommer att vara tillgÀnglig för Àldre OnePlus-enheter.

OnePlus systermÀrke Opo visade ocksÄ upp 150W SuperVOOC-laddningsteknik pÄ MWC 2022 pÄ mÄndag som man planerar att introducera pÄ kommande Oppo-flaggskeppstelefoner. TillkÀnnagivandet Ätföljdes av en demo av 240W SuperVOOC-blixtladdningsteknik som Oppo hÀvdar kan ladda ett 4 500 mAh batteri frÄn 1 procent till 100 procent pÄ cirka 9 minuter. Tekniken Àr designad med 24V/10A pÄ USB Type-C, enligt Oppo, och företaget sÀger att de har anvÀnt tre laddningspumpar för snabbare laddning. Strömmen som tillförs handenheten kan konverteras till 10V/24A med hjÀlp av en adapter som stöds, enligt företaget.

Enligt företaget antar 240W SuperVOOC fem sÀkerhetsÄtgÀrder och anvÀnder ett anpassat kontrollchip som styr spÀnningen, strömmen och temperaturen pÄ smarttelefonen. Oppo förlitar sig ocksÄ pÄ ett anpassat batterisÀkerhetsövervakningschip som kan bedöma och övervaka om telefonens batteri skadas av externa krafter nÀr den anvÀnds. Tekniken Àr ocksÄ ihopkopplad med en temperaturskyddsfunktion som övervakar 13 temperatursensorer pÄ telefonen för att hÄlla koll pÄ överhettning. Oppo har Ànnu inte avslöjat nÀr tekniken kommer att vara tillgÀnglig kommersiellt eller vilka modeller som kommer med 240W laddning.


För information om de senaste Nokia, Samsung, Lenovo och andra produktlanseringar frĂ„n Mobile World Congress i Barcelona, ​​besök vĂ„r MWC 2022 nav.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK