Blogg

Ny State Mobile Update 0.9.24 rullas ut: Se vad som Àr nytt

New State Mobile (tidigare PUBG: New State) fĂ„r en uppdatering till version 0.9.24 idag, vilket ger ett nytt spellĂ€ge och lite nytt innehĂ„ll med buggfixar och förbĂ€ttringar för Battle Royale-titeln frĂ„n Krafton. New State Mobile fĂ„r ett Round Deathmatch-lĂ€ge som Ă€r ett 4v4-lĂ€ge och det kan spelas i en ny karta — Arena. Dessutom har New State Mobile lagt till nya vapen tillsammans med nya anpassningar för befintliga vapen. Krafton har ocksĂ„ lagt till en ny funktion dĂ€r om alla lagkamrater samarbetar för att Ă„teruppliva/rekrytera en spelare sĂ„ kommer det att ske snabbare.

Uppdateringen till version 0.9.24 för New State Mobile var meddelat genom ett inlÀgg pÄ Kraftons hemsida. Uppdateringen kommer att rullas ut till alla anvÀndare idag efter att spelet har gjort det genomgÄtt dess planerade underhÄll, som Àr planerat att avslutas vid 11:30 IST.

New State Mobile har Ă„terigen lagt till ett nytt spellĂ€ge — Round Deathmatch. I det nya 4v4 deathmatch-lĂ€get vinner en match nĂ€r ett lag vinner fyra av sju omgĂ„ngar. De tvĂ„ lagen spelar mot varandra i den nya Arenakartan. Den nya kartan fĂ„r en begrĂ€nsad spelzon frĂ„n början som Ă€r instĂ€lld runt mitten. Round Deathmatch fĂ„r samma standardvapenförinstĂ€llningar som Team Deathmatch och spelare kommer att kunna vĂ€lja frĂ„n dem innan varje omgĂ„ng börjar. Dessutom fĂ„r spelare en granat, rökgranat och blixtgranat.

I det nya Round Deathmatch-lÀget finns det ocksÄ en Deployable Shield: Wide Type vid ingÄngen till basen och Krafton har minskat tiden det tar att Äteruppliva en nedskjuten lagkamrat till fem sekunder.

New State Mobile har ocksĂ„ omarbetat Team Deathmatch-kartan — Station. Kartan har breddats och mĂ„nga underutnyttjade vĂ€gar och tĂ€ckande objekt har förbĂ€ttrats. Dessutom kommer spelare som dör fyra gĂ„nger i rad utan dödande att fĂ„ en nivĂ„-3 hjĂ€lm och rustning i nĂ€sta respawn. Krafton har ocksĂ„ förnyat Team Deathmatch UI och det visar nu ytterligare information om allierade och fiender. I slutet av matchen kommer anvĂ€ndargrĂ€nssnittet att visa dödspoĂ€ng för bĂ„da lagen. Spelet fĂ„r ocksĂ„ förbĂ€ttrade pistolförinstĂ€llningar, nya varningar för dödsstrĂ„k och BP-belöningar har fördubblats.

Krafton har ocksĂ„ lagt till ett par nya vapen – MP5K och Crossbow. Den förstnĂ€mnda Ă€r en 9 mm SMG som Ă€r kompatibel med alla tillbehör. Den senare kan utrustas med armborstspecifika fĂ€sten och de ökar omladdningshastigheten med 25 procent. BĂ„da vapnen kommer att finnas tillgĂ€ngliga i Troi, Erangel och Training Ground. Krafton har ocksĂ„ förbĂ€ttrat omladdningsĂ„tgĂ€rden för sitt DSR-1 prickskyttegevĂ€r.

NÀr det gÀller vapenanpassningar fÄr M249 maskingevÀr en ballistisk sköld som kan fÀstas pÄ vÀnster och höger sida av handskyddet. Dessa sköldar skyddar frÄn fiendens eld och kan inte förstöras. ADS-hastigheten för pistolen minskar dock nÄgot. MP5K SMG fÄr Àven ett lasersikte som fÀsts pÄ vÀnster sida.

En annan ny funktion för New State Mobile Àr co-op Äteruppliva/rekrytera funktionen. Med detta blir det snabbare att Äteruppliva en fallen lagkamrat eller rekrytera en fiende om alla medlemmarna i laget deltar.

Dessutom har Krafton ocksÄ lagt till ny anpassning av hÄrkors som gör det möjligt för spelare att Àndra dess former och fÀrger. New State Mobile fÄr ocksÄ sitt Survivor Pass Volume 4 och dess huvudperson Àr Mayhems Doug Bikerway. Premium Pass-spelare kommer att fÄ en Imperial Guard-kostym. Spelare kommer nu att kunna köpa föremÄl frÄn NC Store som en present till sina vÀnner.

Fordon i New State Mobile har fÄtt sin hÄllbarhet och krockskador minskade. Krafton har förbÀttrat ombordstigningsfunktionen för fordon och gjort förbÀttringar av fordonens bagageutrymme. Utvecklarna har ocksÄ gjort nÄgra förbÀttringar av Troi- och Erangel-kartor i Battle Royale-lÀget.


BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK