Bil

Ny iPhone Safari-tillÀgg ger PIP till YouTube

Vinegar Safari Extension bildOch en dinosaurie

Att anvÀnda YouTube i webblÀsaren Safari Àr inte den bÀsta upplevelsen. YouTube-appen Àr inte mycket bÀttre, eftersom den saknar nÄgra viktiga funktioner. En ny Safari-tillÀgg som heter Vinegar ersÀtter YouTube-spelaren med en liten HTML-spelare.

Det nya tillÀgget Àr utvecklat av And a Dinosaur (via Daring Fireball), som ocksÄ gjorde en Web Inspector, en utvecklarkonsol för Safari, ett verktyg som omdirigerar AMP-sidor som kallas AMP Shockwave och andra. I grund och botten ersÀtter den standard YouTube-spelaren i mobil Safari med en egen spelare (liknande YouTube5).

Detta Àr viktigt eftersom det tar bort annonser i video, förhindrar YouTube frÄn att spÄra dina uppspelnings- och pausaktiviteter, lÀgger till bild-i-bild-funktionalitet, fortsÀtter att spela upp videorna om du byter till en annan flik och lÄter dig spela upp en ström med endast ljud. Oavsett om du Àr pÄ den dedikerade YouTube-webbplatsen eller tittar pÄ en video som Àr inbÀddad pÄ en annan webbplats, fungerar dessa funktioner.

Dessa funktioner har saknats frÄn YouTube pÄ iPhone, iPad och Mac, Àven om de var betydande försÀljningsargument för operativsystemet för andra videoappar.

VinÀger Àr inte ett gratis tillÀgg, men tack och lov Àr det bara en engÄngsbetalning pÄ 1,99 USD för att fÄ det, sÄ du behöver inte ta itu med prenumerationer eller köp i appar som finns i sÄ mÄnga andra applikationer nuförtiden. Om du alltid har önskat att YouTube hade dessa viktiga funktioner pÄ iPhone, sÄ Àr det vÀrt en titt.

RELATERAD: SÄ hÀr ser du en iPhone-apps köp i appen innan du laddar ner den

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK