Blogg

NoiseFit Buzz med Bluetooth-samtal lanseras i Indien

NoiseFit Buzz smartwatch har lanserats i Indien. En av USP:erna för den bÀrbara enheten Àr dess Bluetooth-samtalsfunktion. Budget-smartklockan frÄn Noise har en 1,32-tumsskÀrm och erbjuder stöd för personliga urtavlor. Den Àr utrustad med en sensor för att övervaka bÀrarens syrenivÄer i blodet (SpO2), och Àr klassad IP67 för damm- och vattenbestÀndighet. Kunder fÄr ocksÄ funktioner som sömnövervakning och kvinnlig hÀlsospÄrning tillsammans med stöd för virtuella röstassistenter.

NoiseFit Buzz pris, tillgÀnglighet

NoiseFit Buzz priset i Indien har satts till Rs. 2 999. Enligt a lista pÄ Flipkart Àr detta ett speciellt introduktionspris för smartklockan. De lista pÄ Ljud officiella webbplats visar priset pÄ den bÀrbara som Rs. 4,799. Den kommer att finnas tillgÀnglig för köp frÄn 28 april i svart fÀrgalternativ.

NoiseFit Buzz-specifikationer

NoiseFit Buzz Ă€r en budget smartklocka, och har en cirkulĂ€r urtavla tillsammans med en knapp för navigering. Den har en 1,37-tums TruView TFT-skĂ€rm med 360×360 pixlars upplösning och erbjuder stöd för molnbaserade, animerade sĂ„vĂ€l som anpassningsbara urtavlor. Den bĂ€rbara enhetens USP Ă€r Bluetooth-samtalsfunktionen som gör att bĂ€rarna kan ta samtalet frĂ„n handleden. Den kommer ocksĂ„ med stöd för virtuella röstassistenter.

NÀr det kommer till hÀlsorelaterade funktioner kommer NoiseFit Buzz smartwatch med en 24/7 pulsmÀtare, en SpO2-sensor, sömnspÄrning och Àven en kvinnlig hÀlsospÄrare. Den bÀrbara ger Àven stöd för 9 sportlÀgen. Den Àr klassad IP67 för damm- och vattenbestÀndighet vilket betyder att den kan överleva svett och vattenstÀnk. NÀr det gÀller batteri, pÄstÄs NoiseFit Buzz smartwatch leverera upp till 7 dagars batteritid pÄ en enda laddning.


Affiliate-lĂ€nkar kan genereras automatiskt – se vĂ„r etikförklaring för detaljer.

För det senaste tekniska nyheter och recensionerfölj Gadgets 360 pÄ Twitter, Facebookoch Google Nyheter. För de senaste videorna om prylar och teknik, prenumerera pÄ vÄr Youtube-kanal.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK