Bil

Niagara Launcher Àr den bÀsta Android Launcher för stora telefoner

Niagara Launcher.Niagara Launcher

Telefoner Àr stora. Detta inkluderar iPhone, men sÀrskilt Android-telefoner Àr vÀldigt stora. Tack och lov lÄter Android dig anvÀnda olika startskÀrmar pÄ startskÀrmen. Om du har en av dessa stora telefoner bör du prova Niagara Launcher.

Även om det verkligen kan vara trevligt att ha en stor skĂ€rm, Ă€r det svĂ„rt att nĂ„ allt med en hand. Niagara Launcher skiljer sig mycket frĂ„n de flesta startskĂ€rmsstartare. Dess vertikala layout gör det mycket lĂ€ttare att öppna en app med bara en hand – bland andra coola funktioner.

RELATERAD: Niagara Pro Android Launcher Review: En ny version av hemskÀrmar

HemskÀrmen omarbetad

Det som skiljer Niagara Launcher frÄn andra launchers Àr dess vertikala layout. Vanligtvis placerar hemskÀrmar ikoner i ett rutnÀt. Det Àr standardpraxis vi har sett pÄ telefoner som gÄr hela vÀgen tillbaka till den ursprungliga iPhone.

Problemet med denna layout pÄ stora telefoner Àr att du inte kan nÄ hela nÀtet med en hand. Du kan flytta ikonerna för att göra dem lÀtta att nÄ, men dÄ slösar du bort en massa skÀrmutrymme. Niagara Launcher löser detta genom att placera apparna i en vertikal lista.

Niagara Launcher

SÄ hÀr har jag stÀllt in min startskÀrm med Niagara Launcher. Eftersom apparna finns i en vertikal lista strÀcker sig pekmÄlen över större delen av skÀrmen. Det Àr superenkelt att starta en app med bara en hand som hÄller i telefonen. GenvÀgen till Google Sök lÀngst ner till höger Àr ocksÄ mycket tillgÀnglig.

Microsoft Launcher.

SÄ hÀr skulle samma appar och widgets se ut pÄ en mer typisk startskÀrm för startskÀrmen. Jag har lika mycket tomt skÀrmutrymme, men Niagra organiserar allt pÄ ett mycket mer konsekvent och renare sÀtt.

Enhandsapp lansering

Det kanske bĂ€sta som gör Niagara Launcher bra för stora telefoner Ă€r “applĂ„dan”. Jag sĂ€tter “applĂ„da” inom citattecken eftersom den skiljer sig mycket frĂ„n de flesta applĂ„dor.

Vanligtvis skulle du trycka pÄ en ikon för att öppna applÄdan och sedan blÀddra igenom ett rutnÀt med ikoner. Niagra Launcher har alfabetet pÄ sidan av startskÀrmen och du kan helt enkelt dra fingret upp och ner över det för att hitta apparna under den bokstaven.

Detta Àr inte bara supersnyggt, utan det gör det enkelt att starta appar med en hand. Du kan dra fingret upp och ner pÄ vardera sidan av skÀrmen och snabbt dra upp den app du vill ha. Den Àr ocksÄ orienterad nÀrmare botten av skÀrmen, vilket ytterligare förbÀttrar tillgÀngligheten.

Enkel Ă„tkomst till viktiga meddelanden

Det sista jag verkligen gillar med att anvÀnda Niagra Launcher pÄ stora telefoner Àr hur det gör aviseringar lÀttare att nÄ. Först kan du helt enkelt svepa nedÄt pÄ startskÀrmen för att dra ned aviseringsskÀrmen. Du behöver inte nÄ toppen av skÀrmen.

Aviseringar pÄ startskÀrmen.

Ännu viktigare Ă€r att du kan fĂ„ aviseringar att dyka upp pĂ„ apparna pĂ„ hemskĂ€rmen. Du kan se en liten förhandsgranskning och svepa Ă„t höger pĂ„ den för att utöka hela meddelandet och till och med vidta Ă„tgĂ€rder pĂ„ det.

Mediawidget.

Du lÀgger förmodligen dina mest anvÀnda appar pÄ startskÀrmen, sÄ detta gör de viktiga aviseringarna mycket lÀtta att komma Ät. PÄ tal om vanliga saker, du kan ocksÄ sÀtta en mediawidget pÄ startskÀrmen för snabba kontroller.


Stora telefoner krÀver lite fantasi för att göra dem lÀttare att anvÀnda. Niagara Launcher Àr en uppfriskande ny version av startskÀrmsstarter för Android. Det tar lite att vÀnja sig vid, men om du ger det tid kommer du att lÀra dig att Àlska det och det kommer att bli en andra natur.

RELATERAD: De 7 bÀsta Android Launchers

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK