Gardets

Netflix annonsstödd prenumerationsplan kommer att drivas av Microsoft | Siffra

Tillbaka i april 2022 avslöjade Netflix att det tappar mÀngder av prenumeranter och eftersom desperata tider krÀver desperata ÄtgÀrder, sa företaget att det kommer att lansera en prenumerationsplan pÄ flera nivÄer. Nu mÄnader senare har streamingplattformen tillkÀnnagett Microsoft som sin teknik- och försÀljningspartner. LÄt oss se vad bÄda teknikjÀttarna har att sÀga om deras nyfödda partnerskap.

Netflix och Microsoft partnerskap för Netflix annonsplan

Netflix har skrivit i sitt nyhetsrum att den billigare annonsstödda prenumerationen skulle vara “utöver vĂ„ra befintliga annonsfria bas-, standard- och premiumplaner”. Bara den andra mĂ„naden sa co-chief executive Ted Sarandos till pressen, “Vi lĂ€gger inte till annonser pĂ„ Netflix som du kĂ€nner det idag. Vi lĂ€gger till en annonsnivĂ„ för folk som sĂ€ger “Hej, jag vill ha ett lĂ€gre pris och jag ska titta pĂ„ annonser”.

Om varför man valde Microsoft som sin partner eller vad Microsoft skulle göra för Netflix, Ă€r den senares svar att “Microsoft har bevisad förmĂ„ga att stödja alla vĂ„ra reklambehov nĂ€r vi arbetar tillsammans för att bygga ett nytt annonsstödt erbjudande. Ännu viktigare, Microsoft erbjöd flexibiliteten att förnya sig över tid pĂ„ bĂ„de teknik- och försĂ€ljningssidan, samt ett starkt integritetsskydd för vĂ„ra medlemmar”.

Microsoft

Samtidigt belyser Microsoft-bloggen vad detta partnerskap betyder för det Redmond-baserade företaget. Den noterar att “Marknadsförare som söker till Microsoft för sina reklambehov kommer att ha tillgĂ„ng till Netflix-publiken och premiumanslutna TV-lager”.

Utöver detta har vi fortfarande inte mycket ny information om Netflix-annonsstödda plan. Men den hÀr nya uppdateringen tyder pÄ att det inte kommer att ta för lÄng tid. Vi fÄr se.

NÀr det gÀller andra nyheter, recensioner, reportage, köpguider och allt annat tekniskt relaterat, fortsÀtt att lÀsa Digit.in.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK