Gardets

NĂ€sta nybörjarbudget iPad kommer att drivas av ett A14-chip och ha 5G, USB-C-anslutning-…

Apples bara kallad “iPad” Ă€r dess billigaste surfplatta, frĂ„n $329 normalt, och den nuvarande modellen uppdaterades i september förra Ă„ret. IngĂ„ngsnivĂ„n iPad Ă€r den mest prisvĂ€rda iPad som finns i sortimentet.

Av denna anledning har Apple valt att behÄlla denna iPad med exakt samma design som Àldre iPad-modeller, men detta kommer med nackdelar, som att ha en blixtport istÀllet för den modernare USB-C. I Är kommer det att se mer omfattande uppdateringar, enligt ett antal rykten.

USB-C öppnas en vÀrld av möjligheter för iPad-anvÀndare. Kontakten stöder snabbare överföringshastigheter och till och med ett bredare utbud av kringutrustning, medan lightning-kontakten fortfarande Àr baserad pÄ den lÄngsammare USB 2.0-standarden och förlitar sig pÄ adaptrar för nÀstan allt. Med USB-C kommer nybörjar iPad-anvÀndare ocksÄ enkelt kunna ansluta den till mer moderna externa skÀrmar som Apples Studio Display.

NĂ€sta generation av budget-iPad kommer att ha en Retina-skĂ€rm med samma 1640×2360-upplösning som iPad Air, vilket innebĂ€r att dess diagonala lĂ€ngd ocksĂ„ kommer att Ă€ndras, frĂ„n nuvarande 10,2-tum för nĂ€rvarande till 10,9-tum för att matcha den senaste iPad Air, som slĂ€pptes i mars.

NÀsta nybörjarbudget iPad kommer att drivas av ett A14-chip och ha 5G, USB-C-anslutning

Stöd för ett bredare fÀrgomfÄng och högre ljusstyrka kommer dock att förbli exklusivt för de dyrare iPads i Apples sortiment.

Den kommande budget-iPad kommer att drivas av A14 Bionic-chipset och kommer med 5G-stöd. Samma kÀlla hÀvdar ocksÄ att den kommande budget-iPad kommer att utrustas med en USB-C-port. SÄ frÄn den tidpunkten kommer hela Apples moderna surfplatta att ha USB-C ombord.

Det Àr lite bisarrt att Apple inte har följt efter med sina iPhones och Àr fast beslutna att hÄlla dem begrÀnsade till blixtportar. Men om EU:s senaste lagstiftning Àr allt att gÄ efterkan de tvingas byta över till USB-C frÄn lightning-portar.

Det Àr fortfarande oklart nÀr denna budget-iPad kommer att lanseras. Men om Apples historia Àr nÄgot att gÄ efter, kommer den nya budgeten iPad sannolikt att dyka upp i höst vid iPhone-lanseringsevenemanget.

{n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}

; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′; n.kö=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(fönster,dokument,’script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘259288058299626’); fbq(‘track’, ‘PageView’);

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK