Blogg

MWC 2022: Huawei Sound Joy Smart Speaker med 26-timmars uppspelning lanserad

Huawei Sound Joy lanserades pÄ MWC 2022 som det senaste tillskottet till företagets smarta högtalarsortiment. Den nya smarta Huawei Sound Joy-högtalaren har utvecklats tillsammans med det franska ljudmÀrket Devialet och pÄstÄr sig erbjuda upp till 26 timmars uppspelningstid. Den har en cylindrisk kropp som bestÄr av fyra högtalarenheter, enligt företaget. Huawei Sound Joy har en IP67-klassificering för damm- och vattentÄlighet. AnvÀndare kan ocksÄ kontrollera volymen och hoppa över spÄr med sin Huawei Watch och anvÀnda en inbyggd röstassistent för att stÀlla in pÄminnelser och memon och informationsförfrÄgningar, enligt Huawei.

Huawei Sound Joy pris, tillgÀnglighet

Huawei Sound Joy Àr prissatt till 149 EUR (ungefÀr 12 600 Rs.) och finns redan att köpa i nÄgra europeiska lÀnder samt Chile och Peru. Den smarta högtalaren finns i fÀrgalternativen Obsidian Black och Spruce Green. Huawei har Ànnu inte avslöjat nÀr Huawei Sound Joy smarta högtalare kommer att finnas att köpa i andra regioner, inklusive Indien.

Huawei Sound Joy-specifikationer

Den nya smarta högtalaren frÄn Huawei har en cylindrisk kropp som har fyra högtalarenheter som klarar av 79dBA-utgÄng inom en rÀckvidd pÄ 2 meter. Den bestÄr av en 20W full-range högtalare med ett kolfibermembran, en 10W SilkDome diskanthögtalare och tvÄ passiva radiatorer. AnvÀndare kan styra högtalaren med Huawei AI Life-appen pÄ smartphones som kör Android 5.1 (eller senare) och HarmonyOS 2 (eller senare), medan iOS-enheter för nÀrvarande inte stöds. AnvÀndare kan ocksÄ styra volym och uppspelning med en Huawei smartwatch. Huawei Sound Joy smarta högtalare erbjuder Bluetooth v5.2-anslutning.

Utrustad med ett 8 800 mAh batteri, pÄstÄs Huawei Sound Joy smarta högtalare erbjuda upp till 26 timmars batteritid och stöder snabbladdning pÄ 40 W via en USB Type-C-port. Företaget hÀvdar att det kan leverera en timmes uppspelning med en snabb 10-minutersladdning. Den smarta högtalaren har Àven en flerfÀrgad LED-ring för att visa volymnivÄ och batteritid. Den har IP67-klassificering för damm- och vattenbestÀndighet, inklusive att vara nedsÀnkt i upp till 1 meter vatten, enligt företaget.

AnvÀndare kan skaka tvÄ Huawei Sound Joy-högtalare bredvid varandra för att aktivera stereolÀge eller peka pÄ en Huawei-smarttelefon mot högtalaren för att överföra ljud, tillsammans med en automatisk upptÀcktsfunktion som visar ett popup-fönster för att ansluta till högtalaren. Den smarta högtalaren har ocksÄ en röstassistent för att ta memon, pÄminnelser, informationsfrÄgor och mer, enligt företaget.


För information om de senaste Nokia, Samsung, Lenovo och andra produktlanseringar frĂ„n Mobile World Congress i Barcelona, ​​besök vĂ„r MWC 2022 nav.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK