Gardets

Musk att möta Twitter-anstÀllda vid mötet

Elon Musk ska tilltala Twitter-anstÀllda angÄende hans uppköpserbjudande.

MiljardÀren Elon Musk kommer att tilltala Twitter-anstÀllda vid ett möte den hÀr veckan, bekrÀftade företaget pÄ tisdagen, i ett första sedan han lanserade sitt oroliga bud pÄ 44 miljarder dollar för den sociala medieplattformen.

Mötet Àr satt till torsdag och kommer nÀr Musk Àr i ett motstÄnd med Twitters ledarskap över tjÀnstens anvÀndarsiffror som har satt uppköpet i tvivel.

Twitter, med hĂ€nvisning till sammankomsten, sa “Vi kan bekrĂ€fta att detta Ă€r sant och hĂ€nder.”

Sedan Musks övertagande drag blev offentligt i april, har Twitter vÀckts av osÀkerhet om dess framtid men ocksÄ av oro över att ledas av Tesla-chefen.

Musk har föresprĂ„kat ett mindre restriktivt förhĂ„llningssĂ€tt till vad anvĂ€ndare kan posta pĂ„ Twitter och sĂ€ger att han skulle hĂ€va förbudet som plattformen lade pĂ„ den förre amerikanska presidenten Donald Trump – ett mycket polariserande beslut.

Idén att Musk tar över Twitter har ocksÄ vÀckt protester frÄn kritiker som varnar för att hans förvaltarskap kommer att uppmuntra hatgrupper och desinformationskampanjer.

Musk har hotat att dra tillbaka sitt bud och anklagat Twitter för att inte ha lÀmnat uppgifter om falska konton, men företaget har sedan dess enligt uppgift gÄtt med pÄ att ge honom Ätkomst.

Vissa observatörer har sett Musks ifrÄgasÀttande av Twitter-bots som ett sÀtt att avsluta övertagandeprocessen, eller att pressa Twitter att sÀnka priset.


Twitter för att dela data i hjÀrtat av tvisten om Musk-avtalet: rapport


© 2022 AFP

Citat:Musk möter Twitter-anstÀllda vid möte (2022, 14 juni) hÀmtad 14 juni 2022 frÄn https://techxplore.com/news/2022-06-musk-twitter-employees.html

Detta dokument Àr föremÄl för upphovsrÀtt. Bortsett frÄn all rÀttvis handel i syfte att privata studier eller forskning, fÄr ingen del reproduceras utan skriftligt tillstÄnd. InnehÄllet tillhandahÄlls endast i informationssyfte.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK