Bil

Modernisera och effektivisera din introduktionsprocess med dessa policyer och checklistor

Dessa fyra resurser gör det enkelt att anstÀlla en ny medarbetare och kontrollera alla rutor för rutiner och regler.

Bild: GettyImages/Prostock-Studio

Onboarding Àr ditt företags chans att göra ett gott intryck pÄ en ny teammedlem. Det Àr ocksÄ en tid att stÀlla in grundlÀggande ÄtkomstnivÄer och kommunicera viktiga policyer. Smarta företag gör det enkelt för HR och IT att samarbeta sÄ att allt gÄr smidigt.

Dessa TechRepublic Premium-resurser hjÀlper dig att göra introduktionsprocessen enklare och effektivare. Dessa policyer och checklistor tÀcker hela processen och stÄr ocksÄ för att anstÀlla distansarbetare. Det finns ocksÄ vÀgledning för att hantera processen nÀr en person lÀmnar företaget. En av dessa TechRepublic Premium-resurser kartlÀgger ocksÄ offboarding.

Dessa resurser kommer vÀl till pass under det nya Äret nÀr den stora avgÄngen fortsÀtter och företag fyller öppna roller och skapar nya.

Denna policy ger riktlinjer för screening av anstÀllningskandidater för högriskroller. Detta inkluderar heltids- och deltidsanstÀllda samt anstÀllda, tillfÀlligt anstÀllda, volontÀrer, praktikanter, kontraktsanstÀllda, konsulter och 1099 anstÀllda. Den hÀr TechRepublic-resursen hjÀlper dig att sÀkerstÀlla att kandidater uppfyller lagstadgade krav och omstÀndigheter för anstÀllning.

Denna nya checklista för anstÀllda och standardÄtkomstpolicyn tilldelar ansvar för uppgifter som krÀvs för att nyanstÀllda ska komma igÄng. Denna policy omfattar verktyg, kunskap och behörigheter och gör det enkelt för HR och IT att arbeta tillsammans för att slutföra denna process. Denna policy anger ocksÄ den primÀra nivÄn för systemÄtkomst för varje slutanvÀndare.

Genom att etablera en formell process för in- och avstigning av alla anstÀllda sÀkerstÀlls att viktiga anstÀllnings- och uppsÀgningssteg inte av misstag förbises. Dessa tvÄ checklistor omfattar bÄda processerna. Denna TechRepublic-resurs gör det enkelt att ta ett grundligt tillvÀgagÄngssÀtt och skydda ditt företags data och annan kÀnslig information.

År 2022 bör alla onboardingprocedurer fungera för distansanstĂ€llda. Det Ă€r ett recept pĂ„ katastrof att anta att en nyanstĂ€lld kommer att slutföra processen personligen. Denna TechRepublic Premium-policy och checklista kan minska fel och förhindra pinsamma förbiseenden nĂ€r du anstĂ€ller en ny teammedlem.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK