Gardets

MIUI 13 Update Tracker: Allt du behöver veta | Siffra

Xiaomi har Àntligen lanserat MIUI 13, deras nÀsta version av det anpassade Android-skalet i Indien. MIUI 13 Àr baserad pÄ Android 12 och kommer att fortsÀtta att inkludera flera anpassningar som ger dig MIUI-kÀnslan. Xiaomi tillkÀnnagav först sitt anvÀndargrÀnssnitt i december tillsammans med Xiaomi 12-serien.

Företaget har för avsikt att börja rulla ut MIUI 13 till Global Mi-anvÀndare under första kvartalet 2022. Mi flaggskepp kommer naturligtvis att vara de första som fÄr uppdateringen, följt av Redmi Note 10-serien.

MIUI 13s senaste funktioner

Bakgrundsbilder och widgets

Xiaomi har gjort nÄgra spÀnnande Àndringar i sin mjukvara med MIUI 13. En av dem kommer att vara startskÀrmswidgetarna som ser ut som om de Àr frÄn iOS 14. Det finns en widgetpanel med en uppsjö av widgets att vÀlja mellan. Precis som med iOS 14 kan du anpassa storleken och utseendet pÄ widgetarna. MIUI 13:s kontrollpanel har uppdaterats och innehÄller nu element som liknar iOS 14.

Bortsett frÄn det innehÄller den nya Android 12-baserade MIUI 13 flera nya levande bakgrundsbilder som fÄngades med ett polarisationsmikroskop för att visa förÀndringarna i kristallbildningen pÄ tapeterna. MiSans, ett nytt platt och minimalt systemteckensnitt, Àr ocksÄ tillgÀngligt.

Prestandauppgraderingar

Xiaomi lovar att MIUI 13 kommer att vara sÄ mycket snabbare och ha bÀttre mjukvara flytande Àn tidigare versioner. Xiaomi hÀvdar att det finns 15 % fÀrre ramfall i appar frÄn tredje part och 23 % fÀrre ramfall i inbyggda appar. Bortsett frÄn det har Xiaomis senaste uppdatering förbÀttrat multitasking-kapacitet. Du kan nu köra 14 appar i bakgrunden pÄ vilket Xiaomi-flaggskepp som helst utan att det blir nÄgot luftfartyg i prestanda.

FörbÀttrade och avancerade sekretessalternativ

Xiaomi har tillkÀnnagivit en rad nya integritetsfunktioner för MIUI 13, inklusive ansiktsverifiering, sekretessvattenmÀrkning och bedrÀgeriskydd. För ökad sÀkerhet kommer telefonen att skanna överkroppen förutom ansiktet med det nya avancerade ansiktsupplÄsningssystemet. Under tiden kommer integritetsvattenstÀmpeln att tillÄta anvÀndaren att lÀgga till en vattenstÀmpel till bilder för att förhindra obehörig anvÀndning.

Även om inget officiellt tillkĂ€nnagivande har gjorts, kommer den Android 12-baserade MIUI 13 globala uppdateringen med största sannolikhet att inkludera Android 12 sekretessfunktioner som integritetsinstrumentpanelen, integritetsindikatorer och mer.

Lista över telefoner som fÄr MIUI 13

Xiaomi och Redmi-serien:

  • Mi 11-serien: Mi 11i, 11i HyperCharge, 11 Lite
  • Mi 10-serien: Mi 10T Pro, Mi 10T, Mi 10i, Mi 10 5G, Mi 10 Pro 5G
  • Redmi Note 10-serien: Redmi Note 10 Lite, Redmi Note 10S
  • Redmi Note 9-serien: Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro Max
  • Redmi 9-serien: Redmi 9 Prime, Redmi 9i Sport, Redmi 9 Activ, Redmi 9A Sport, Redmi 9i, Redmi 9, Redmi 9A

POCO-serien

  • Poco X-serien: Poco X3, Poco X3 Pro, Poco X2
  • Poco M-serien: Poco M3, POCO M3 Pro 5G, Poco M2 Pro, Poco M2, Poco M2 Reloaded
  • Poco C3, Poco C31
  • POCO F3 GT

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK