Blogg

Mission: Impossible 7-titel tillkÀnnages, och titel för Ättonde film Àr en lÀtt gissning

Mission: Impossible 7 har bekrĂ€ftats att ha officiellt titeln Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One. TillkĂ€nnagivandet kom under Paramount Pictures-panelen pĂ„ CinemaCon 2022, som hölls i Las Vegas. Den Ă€r berĂ€knad att anlĂ€nda den 14 juli 2023. Naturligtvis kommer Mission: Impossible 8 att heta Mission: Impossible — Dead Reckoning Part Two. Rapporter har varit fulla av rykten om att den Ă„ttonde delen kan bli den sista utflykten för Tom Cruise som Ethan Hunt. Nu kan de tvĂ„ sista filmerna som har skapats som en tvĂ„delad saga tyda pĂ„ att dessa rykten kan vara sanna.

tom Cruise var inte vid Paramount bilder panel för att göra detta tillkĂ€nnagivande. DĂ€remot delade han ett förinspelat meddelande frĂ„n ett biplan medan han filmade ett jippo för Mission: Impossible — Dead Reckoning Part Two. En trailer för Mission: Impossible — Dead Reckoning del ett visades ocksĂ„ i panelen.

Omöjligt uppdrag 7 och 8 regisseras av Christopher McQuarrie, som ocksÄ har varit vid rodret för de tvÄ föregÄende filmerna i franchisen: Rogue Nation och Ramla ut. Den tvÄdelade (förmodade) finalen kommer att innehÄlla Äterkommande medlemmar av franchisen, inklusive Simon Pegg, Rebecca Ferguson och Vanessa Kirby. Det finns ocksÄ nya tillskott till rollistan i form av Hayley Atwell, Indira Verma, Pom Klementieff, med flera.

Som vi nĂ€mnde tidigare kommer Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One att komma pĂ„ bio den 14 juli 2023, efter att ha varit försenad av studion i januari pĂ„ grund av covid-relaterade problem. Mission: Impossible 8, förmodligen nu med titeln Mission: Impossible — Dead Reckoning Part Two har ocksĂ„ flyttats till den 28 juni 2024.


För det senaste tekniska nyheter och recensionerfölj Gadgets 360 pÄ Twitter, Facebookoch Google Nyheter. För de senaste videorna om prylar och teknik, prenumerera pÄ vÄr Youtube-kanal.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK