Gardets

mini evo: Fujifilm lanserar Hybrid-instantkamera ‘Instax Mini Evo’ för 22 999 Rs –…

Pris och tillgĂ€nglighet för Instax Mini EvoInstax Mini Evo premium edition kostar 22 999 Rs. Produkten kommer att finnas tillgĂ€nglig pĂ„ alla ledande e-handelsplattformar och hos auktoriserade Fujifilm Ă„terförsĂ€ljningspartners offline. Hybridkameran kommer att bunta ihop tvĂ„ filmpaket med 10 filmer med StoneGray-filmer. Design och specifikationerInstax Mini Evo har en klassisk och kompakt retrodesign. Kameran har en 3,0-tums LCD-skĂ€rm pĂ„ baksidan sĂ„ att anvĂ€ndare kan fotografera medan de kontrollerar livevisningen och vĂ€lja vilka bilder som ska skrivas ut. Den helt nya Mini Evo pĂ„stĂ„s vara den första Instax-kameran utrustad med en utskriftsspak, objektivratt och filmratt. Dessa tillĂ„ter anvĂ€ndare att vĂ€lja fotograferingseffekter med rattarna och skriva ut genom att dra i spaken, vilket ger kĂ€nslan av att skapa fotografisk konst med analoga operationer. Kameran erbjuder 100 olika fotograferingseffekter. Instax Mini Evo kommer med dubbel upplösning för exponering i jĂ€mförelse med sina föregĂ„ngare för att uppnĂ„ högre utskriftskvalitet. Kameran kommer med en alldeles egen app som heter Instax Mini Evo-appen, som erbjuder funktioner som Sparade bilder, som gör det möjligt att spara fotot som skrivits ut av Mini Evo som en bild med en Instax-ram pĂ„ din smartphone. Appen har funktionen “DIRECT PRINT” för att anvĂ€nda kameran som en smartphone-skrivare, “Remote”-funktion för att fjĂ€rrfotografera bilder frĂ„n kameran och funktionen “Överförda bilder” för att spara ett foto som skrivs ut med kameran. Koji Wada, VD för Fujifilm India Pvt Ltd, kommenterade lanseringen, “PĂ„ Fujifilm India har vĂ„rt mĂ„l alltid varit att fokusera pĂ„ kundernas behov och tillhandahĂ„lla banbrytande lösningar. Med samma vision i Ă„tanke Ă€r vi glada över att Ă€ntligen lansera den helt nya Instax Mini Evo i Indien – ytterligare ett störande tillĂ€gg till vĂ„r flaggskepp “Mini”-serie. Den tar förmĂ„gan att skriva ut foton till en annan nivĂ„ och visar upp den verkliga potentialen hos vĂ„ra hybrida digitala analoga kameror, byggda med syftet att ge anvĂ€ndarna möjlighet att “Visa hur de ser vĂ€rlden”.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK