Bil

Microsoft testar en Windows 7-liknande Alt+Tab för Windows 11

Windows 11-logotyp pÄ en mörkblÄ skuggabakgrund

Microsoft tillkÀnnagav ett nytt bygge för Windows 11 Dev-kanalen, och företaget testar en ny Alt+Tab-upplevelse i bygget. Det skapar en mer Windows 7-liknande Alt+Tab-upplevelse, vilket kommer att vara en vÀlkommen förÀndring om den tar sig till den slutliga versionen av Windows 11.

I ett blogginlĂ€gg som tillkĂ€nnager Windows 11 Insider Preview Build 22526, sa Microsoft, “Vi experimenterar med att visa Alt+Tab som fönster i stĂ€llet för helskĂ€rm för vissa Insiders.”

Windows 11 nya Alt+Tab@brandonleblanc/Twitter

För nÀrvarande öppnar Alt+Tab en helskÀrmsupplevelse, men i Àldre versioner av Windows brukade den köras i fönster. Med testet som sker i Windows 11 ser det ut som att Microsoft övervÀger att gÄ tillbaka till det. Förhoppningsvis gör företaget det eftersom den nya upplevelsen verkar smidigare och trevligare Àn den i Windows 11.

Naturligtvis, eftersom detta lÀggs till i Dev-kanalen, kanske det aldrig kommer till den slutliga versionen av Windows 11. Vanligtvis skickar Microsoft funktioner till betatestare innan det tar ut dem till massorna, men det finns vissa situationer dÀr företaget slutar inte med att slÀppa dem alls.

Vi mÄste ha tÄlamod, men om du inte kan vÀnta kan du alltid byta till Dev-kanalen i Windows 11 och prova det nu.

RELATERAD: Hur man vÀxlar mellan dev- och betakanaler pÄ Windows 11

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK