Gardets

microsoft: Microsoft Teams kan snart inkludera dessa klassiska spel – Times of India

Microsoft Teams erbjuder organisationer samarbetsverktyg online och chattkanaler för att diskutera, dela filer och hjĂ€lpa sina anstĂ€llda att arbeta tillsammans. Under de senaste Ă„ren har Microsofts videosamtalsplattform vuxit mycket sedan den kom med Microsoft 365 för företag. TeknikjĂ€tten fortsĂ€tter ocksĂ„ att lĂ€gga till nya funktioner till videosamtalstjĂ€nsten för att locka fler anvĂ€ndare. Enligt en rapport frĂ„n The Verge planerar Microsoft nu att lĂ€gga till casual-spel i Microsoft Teams. Spel som ska lĂ€ggas till Microsoft Teams Enligt rapporten undersöker Microsofts Casual Games Studio, kĂ€nd för titlar som Solitaire, Minesweeper och Wordament ett sĂ€tt att injicera lite kul i Teams. Rapporten hĂ€vdar att företaget arbetar med att föra Solitaire, Minesweeper och Word Games till Microsoft Team. Rapporten bekrĂ€ftar dock inte om testfasen sĂ„ smĂ„ningom kommer att resultera i en fĂ€rdig produkt. Dessutom hĂ€vdar rapporten ocksĂ„ att Microsoft utvecklar en uppdaterad officiell version av Minesweeper för Android och iOS. Rapporten nĂ€mner ocksĂ„ att företaget kommer att utföra omfattande tester för att avgöra vilket vĂ€rde dessa funktioner kan tillföra Microsoft Teams. Företaget Ă€r oroligt att dessa spel kan sjunka produktiviteten “om alla spelar”, föreslĂ„r rapporten. Microsoft förvĂ€ntas dock publicera forskning som tyder pĂ„ att teambaserade aktiviteter och vĂ€nlig konkurrens kan öka produktiviteten pĂ„ lĂ„ng sikt. Dessutom tyder redan olika studier pĂ„ att teambuildingövningar förbĂ€ttrar medarbetarnas vĂ€lbefinnande och motivation. Microsoft planerar att lĂ€gga till dessa casual-spel till Teams eftersom mer eller mindre vem som helst och alla vet hur man spelar dem. Rapporten antyder ocksĂ„ att det Ă€r sĂ„ framtiden för nĂ€tverkande kan se ut, men administratörer kommer att ha möjlighet att kontrollera Ă„tkomsten till den hĂ€r typen av funktioner. Samtidigt har Solitaire enbart över 30 miljoner aktiva anvĂ€ndare varje mĂ„nad, vilket gör det till den nĂ€st största tv-spelsserien frĂ„n Microsoft efter Minecraft. LĂ€s ocksĂ„: Microsoft Teams nya uppdatering lĂ€gger till nya AI-funktioner för att förbĂ€ttra ljud- och videokvaliteten. Klicka hĂ€r för att veta mer.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK