Bil

Microsoft har precis lÀckt Windows 11:s nya mediaspelare

Mediaspelare Windows 11Microsoft via Windows Senaste

Microsoft höll nyligen en Windows Insider-webbsĂ€ndning, och företaget visade av misstag upp en ny app som heter “Media Player”, som först sĂ„gs av Windows Senaste. Det kan ersĂ€tta den nuvarande Windows Media Player, appen Filmer och TV eller till och med bĂ„da.

Vid det hĂ€r laget kan vi bara spekulera vad Microsoft kommer att göra med den nya Media Player-appen. Mest troligt Ă€r “Media Player”-namnet bara en platshĂ„llare, och det kommer att behĂ„lla namnet pĂ„ vilken app den ersĂ€tter. Naturligtvis, om Microsoft bestĂ€mmer sig för att fasa ut bĂ„de Windows Media Player och Movies & TV, kan det kondensera apparna till en app som heter “Media Player.”

Det har gÄtt alldeles för lÀnge sedan Microsoft uppdaterade nÄgon av sina mediespelande applikationer, sÄ vad detta Àn kommer att kallas Àr det trevligt att se att företaget Àntligen lÀgger ner lite arbete och gör en mer funktionsspÀckad medieapp.

PÄ tal om funktioner, vi sÄg bara en snabb glimt av vad det ger till bordet. Vi mÀrkte en ny funktion som lÄter dig byta spÄr eller blanda en mediespellista, som saknades frÄn tidigare Windows-spelarappar. Det verkar ocksÄ integreras med Photos-appen, men vi mÄste lÀgga vantarna pÄ den nya spelaren för att se hur det fungerar.

Det verkar troligt att Microsoft trasslat till genom att visa upp appen, eftersom Windows Insiders webbsÀndning sedan har gjorts privat, vilket antyder att företaget inte ville att vi skulle se spelaren.

Vi fĂ„r vĂ€nta tills Microsoft officiellt tillkĂ€nnager sina planer för den inbyggda Windows media-appen. ÄndĂ„, vad företaget Ă€n beslutar, ser den snabba inblicken vi fick av “Media Player” lovande ut. Mellan den hĂ€r uppdateringen och de andra nya apparna som Paint ser releasedatumet för Windows 11 Ă€nnu mer spĂ€nnande ut.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK