Blogg

“Mecca of Software Talent”: Coinbase planerar att anstĂ€lla 1 000 indier 2022

Indien kan snart bli det tekniska navet för den globala verksamheten i Coinbase, en av de största kryptobörserna i vĂ€rlden. Ledarskapsmedlemmar frĂ„n företaget befinner sig för nĂ€rvarande i Indien och vill utöka sitt mjukvaruteam. Coinbase-ledarskapet har erbjudit “inklusivitet” och “fjĂ€rrarbetande ekosystem” som delar av de incitament som det erbjuder för att anstĂ€lla energiska talanger frĂ„n Indien. Enligt VD Brian Armstrong har Indien en av vĂ€rldens mest lovande mjukvarutalanger som hans plattform planerar att utforska sĂ„ mycket som möjligt.

Att dyka djupare in i nivĂ„ tvĂ„ och tre stĂ€der i Indien för att fĂ„ de bĂ€sta hjĂ€rnorna ombord Ă€r vad Myntbas tittar pĂ„, berĂ€ttade Pankaj Gupta, Coinbase India Head och Vice President of Engineering, till Gadgets 360. “FjĂ€rrarbete Ă€r en revolution. Du kan sitta var som helst i vĂ€rlden med en anstĂ€ndig Internet anslutning och arbeta med oss, sa Gupta.

Gupta sa att fler indiska kvinnliga mjukvaruingenjörer, som kan ha avstÄtt frÄn att gÄ pÄ kontorsjobb pÄ grund av varierande omstÀndigheter, skulle fÄ befogenhet att sÀtta sin utbildning i form. Webb 3Internets framtid.

Förra Äret, utbildningsminister Dharmendra Pradhan berÀttade Lok Sabha att procentuellt sett finns det fler indiska kvinnliga akademiker (43 procent) i naturvetenskap och ingenjörsvetenskap pÄ högre nivÄ Àn i utvecklade lÀnder som USA (34 procent), Storbritannien (38 procent), Tyskland (27 procent) och Frankrike (32 procent).

Inte bara kvinnor, sÀger Coinbase att det uppmuntrar indianer frÄn alla kategorier av identifiering att bli medlemmar i kryptogemenskappredikar decentralisering, oberoende och inkludering för alla.

“MĂ€nniskor uppfattar krypto som ett rĂ€ttvist, öppet och demokratiserat internet. SĂ„ pĂ„ vissa sĂ€tt Ă€r inklusivitet och flexibilitet inneboende i sjĂ€lva tekniken, sĂ€ger Gupta. “Oavsett deras geografiska lĂ€ge eller kön kommer vi att upprĂ€tthĂ„lla löneparitet mellan vĂ„ra teammedlemmar som arbetar pĂ„ samma nivĂ„er. Du kan bo hos dina förĂ€ldrar i dina hemstĂ€der, undvika att spendera pengar pĂ„ hyra och verktyg i större, dyrare stĂ€der och lĂ€gga till dina besparingar. Det hĂ€r Ă€r revolutionen för distansarbete som indiska talanger skulle kunna tjĂ€na mycket pĂ„.”

Med plattformen planerar att lansera sin NFT marknadsplats och kryptoplÄnbokstjÀnster under de kommande mÄnaderna, försöker den locka in indiska utvecklare. San Francisco-baserade kryptoutbyte har redan över 300 anstÀllda i Indien.

I ett försök att utlösa diskussioner kring Web 3 och blockchain-teknikfunderar företaget pÄ sÀtt att förmedla relevant utbildning och utbildning i Indien.

“Vi Ă€r hĂ€r i det lĂ„nga loppet. Eftersom den hĂ€r branschen Ă€r sĂ„ ny Ă€r vĂ„r utmaning ofta att det finns för mĂ„nga möjligheter att experimentera med. Ju fler hjĂ€rnor, desto bĂ€ttre Ă€r det. Det finns en massa olika, krispiga problem som mĂ„ste lösas i kryptoutrymmeoch om nĂ„gon löser dem kommer det att skapa massor av vĂ€rde, sĂ€ger Surojit Chatterjee, Chief Product Officer pĂ„ Coinbase till Gadgets 360.

Förra Ă„ret hade företaget sagt att alla dess anstĂ€llda i Indien skulle fĂ„ 1 000 USD (ungefĂ€r 76 000 Rs.) i krypto nĂ€r de börjar. “VĂ„r förvĂ€ntning Ă€r att de kommer att utnyttja detta erbjudande för att lĂ€ra sig om krypto, och kommer att anvĂ€nda denna kunskap för att hjĂ€lpa oss bygga nĂ€sta generations produkter som kommer att glĂ€dja vĂ„ra kunder runt om i vĂ€rlden,” sa Gupta i ett företag blogginlĂ€gg.

Armstrong, som har turnerat i Indien i över en vecka nu, har planer pÄ att besöka indiska högskolor för att prata om Web 3 och fÄ en del av landet.

indiska kryptoentreprenörer och startups intervjuas ocksÄ av Coinbase för att öppna investeringar i lovande projekt som Polygon och Instadapp.

Samtidigt befann sig Coinbase i en trÄng position i Indien timmar efter att plattformen sa att den integrerade UPI-baserad kryptoköpfunktion i sin app för indiska anvÀndare. National Payments Corporation of India (NPCI), som övervakar UPI omedelbara digitala betalningar, sa det kÀnner inte igen Coinbases drag.

Som svar har kryptobörsen gÄtt med pÄ att arbeta i enlighet med Indiens rÀttsliga ram, samtidigt som de sÀger att de har pÄlitliga betalningspartners som kommer att hjÀlpa till att underlÀtta UPI-betalningar för köp av kryptotillgÄngar.

Andra kryptobörser som Binance anstÀller ocksÄ indiska chefer pÄ ledande befattningar.


BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK