Gardets

MacBook Air M2 kan börja sĂ€ljas frĂ„n och med den 15 juli; förbestĂ€llningar förvĂ€ntas börja den 8 juli – Times…

Förra mĂ„naden tillkĂ€nnagav Apple det nya M2-chippet och tvĂ„ nya MacBooks pĂ„ WWDC 22 – en M2-driven MacBook Air och en MacBook Pro 13-tums med M2. Den M2-drivna MacBook Pro 13-tummaren Ă€r redan uppe för förbestĂ€llningar medan den omgjorda MacBook Air sades vara tillgĂ€nglig i juli, men inget exakt datum angavs. En ny rapport frĂ„n MacRumors ger oss dock troliga datum för M2-drivna MacBook Airs tillgĂ€nglighet. MacRumors har fĂ„tt veta frĂ„n en detaljhandelskĂ€lla att den nya M2-drivna MacBook Air skulle vara tillgĂ€nglig för förbestĂ€llning den 8 juli, medan försĂ€ljningen förvĂ€ntas börja en vecka senare den 15 juli. Apple har dock inte meddelat nĂ„gra datum Ă€n sĂ„ lĂ€nge , men vi kan förvĂ€nta oss att den ger oss datum snart. M2 MacBook Pro 13-tums förbestĂ€lldes den 17 juni och leveranserna började förra veckan den 24 juni. MacBook Air M2 specifikationer, funktioner och merDen nya MacBook Air kommer med en ny design som mycket liknar MacBook Pro 15-tum och 16-tum, med platta kanter och en skĂ„ra. Den nya M2-drivna MacBook Air Ă€r 11 mm tjock och vĂ€ger 1,22 kg. M2 MacBook Air har en uppgraderad 13,6-tums Liquid Retina-skĂ€rm med 500 nits ljusstyrka och ett hack, och webbkameran inuti skĂ„ran har uppgraderats till 1080P. Nya MacBook Air har nu en MagSafe-port för laddning tillsammans med tvĂ„ USB C-portar och ett 3,5 mm hörlursuttag. Dessutom har den nu en quad-högtalare setup som borde lĂ„ta bĂ€ttre Ă€n tvĂ„-högtalare setup pĂ„ de Ă€ldre modellerna. Cupertino-jĂ€tten hĂ€vdar att Air kan hĂ„lla i upp till 18 timmar vilket Ă€r samma som M1-modellen men den nyare M2-modellen stöder 67W snabbladdning. Apples M2-drivna MacBook Air kommer i rymdgrĂ„tt, silver, midnattsblĂ„tt och stjĂ€rnljusguld. MacBook Air M2-modellpriset i Indien börjar pĂ„ 1 19 900 Rs.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK