Blogg

LG:s smarta luftkonditionering Àr till rea: Spara 25 procent

Med en stor del av USA mitt i oövertrĂ€ffade temperaturer Ă€r det inte bara viktigt att hĂ„lla sig sval – det Ă€r livrĂ€ddande. Om du Ă€r nĂ„gon som har den olyckliga turen att deras luftkonditionering gĂ„r sönder eller helt enkelt behöver en kraftfullare maskin. NĂ€r en vĂ€rmekupol trĂ€ffar Ă€r det av yttersta vikt att hitta lĂ€ttnad snabbt. Men om du fortfarande kĂ€nner vĂ€rmen och kan vĂ€nta pĂ„ Amazons tvĂ„dagarsleverans Ă€r ett bra alternativ LG Monterad Wi-Fi 10 000 BTU Smart Window luftkonditionering. Det Ă€r just nu till rea för 25 % rabatt pĂ„ 329 USD.

Det Àr en fönsterenhet, sÄ detta Àr inte det bÀsta alternativet för dem som vill installera central luft. För lÀgenhetsbor frÄn förkrigstiden eller husÀgare med över 100 Är gamla hem som inte kan ta emot central luft, Àr det ett bra sÀtt att hÄlla sig sval under en sommar av svÀllande hetta. LG kan kyla upp till 450 kvadratmeter utrymme, eller ett utrymme pÄ 18 x 25 kvadratmeter. Den passar in i de flesta fönster som mÀter 27-39 tum breda x 16 tum höga.

Om du har en Amazon Echo eller a Google Nest Hub, kan du fortsÀtta bygga upp ditt smarta hem eftersom det fungerar med bÄde Alexa och Google Assistant. Justera temperaturer och flÀktinstÀllningar via röstkontroller, eller anvÀnd den praktiska fjÀrrkontrollen om du föredrar att bara trycka pÄ en knapp.

OcksÄ: De 5 bÀsta billiga luftkonditioneringsapparaterna

LG erbjuder tre olika kylnings- och flÀktinstÀllningar och arbetar pÄ en 53dB brusinstÀllning i lÄgt lÀge. Till 25 % rabatt kan denna LG luftkonditionering hjÀlpa dig att hÄlla dig sval och slÄ sommarvÀrmen. Med tanke pÄ att mÄnga luftkonditioneringsapparater fortfarande har fullt pris, och med tanke pÄ att detta Àr det lÀgsta priset vi har sett pÄ just den hÀr enheten, Àr detta en hel del.

Just nu finns det bara 14 i lager. Om du ska hĂ€mta denna fönsterenhet rekommenderar vi dig köp förr snarare Ă€n senare för att undvika alternativet “out of stock”.

SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

Relaterade inlÀgg

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK