Gardets

lenovo: Lenovo lanserar Smart Clock Essential med inbyggd Alexa: Pris och nyckelfunktioner –…

Lenovo har utökat sitt utbud av smarta hemlösningar med lanseringen av sin Smart Clock Essential i Indien som kommer med inbyggd Alexa-funktion. Lenovos smarta klocka Àr utrustad med de digitala smartklockans funktioner och har handsfree röststyrning med Alexa. Lenovo Smart Clock Essential prissÀttning och tillgÀnglighetLenovo Smart Clock Essential kostar 4 999 Rs och finns i Clay Red och Misty Blue fÀrgvarianter. Lenovos smarta klocka kommer att börja sÀljas den 15 juni 2022 pÄ Lenovos officiella webbplats, Amazon, Indien och kommer senare att finnas tillgÀnglig pÄ Lenovos offline-ÄterförsÀljningskanaler. Lenovo Smart Clock Essential: FunktionerSmart Clock Essential kommer i en 4-tums digital LED-skÀrm (Monokrom, Non-Touch) som spÄrar vÀder, luftfuktighet och temperaturen utanför. Den har inbyggd Alexa som lÄter anvÀndare stÀlla in timers, larm, ta handsfree Alexa-till-Alexa-samtal, stÀlla in pÄminnelser och lÀgga till varor i sin Amazon-varukorg med enkla röstkommandon. Lenovo Smart Clock Essential körs pÄ Amalogic A113X-processor och drivs av Linux/Alexa inbyggda operativsystem. Den kommer med 4 GB RAM och 4 GB ROM (Flash) och Àr utrustad med Bluetooth 5.1 och har L-, G- och P-sensorer.

Den har en 3W fronthögtalare som lĂ„ter anvĂ€ndare streama lĂ„tar frĂ„n Amazon Music, Gaana, JioSaavn, Spotify och andra och Ă€ven lyssna pĂ„ ljudböcker och podcaster. Lenovo Smart Clock Essential kan ocksĂ„ fungera som en grupphögtalare som lĂ„ter anvĂ€ndaren spela media över flera enheter och rum. Lenovo Smart Clock Essential kommer med en mikrofonavstĂ€ngningsknapp som kopplar bort mikrofonerna elektriskt. Den smarta klockan har en auto-dim display för anvĂ€ndare som Ă€r fotoljuskĂ€nsliga och kan justera enligt anvĂ€ndarens krav samtidigt som den visar tiden. Med mjuka, klickbara knappar överst kan anvĂ€ndare fortfarande styra Smart Clock Essential utan att behöva anvĂ€nda sin röst. Smart Clock Essential kommer med ett “Works with Alexa”-mĂ€rke som lĂ„ter anvĂ€ndare styra alla kompatibla smarta hushĂ„llsapparater med röstkommandon. Lenovo Smart Clock Essential lĂ„ter anvĂ€ndare styra lampor, kontakter, AC, lĂ„s, TV-apparater och flĂ€ktar genom att ge röstkommandon. AnvĂ€ndare kan ocksĂ„ stĂ€lla in ett en-till-alla-intercomsystem i sitt hus genom att lĂ€gga till flera Lenovo Smart Clock Essential med Alexa Built-in. NĂ€r du vĂ€l Ă€r ansluten till samma Wi-Fi-nĂ€tverk behöver du bara en knapptryckning för att sĂ€nda meddelanden till andra smarta klockor – för att kolla pĂ„ barnen eller ge familjemedlemmarna ett meddelande om ett “DND”-meddelande i hĂ€ndelse av en online möte/klass.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK