Gardets

LĂ€s mejlet Tesla skickar till anstĂ€llda som inte har Ă„tervĂ€nt till jobbet – Times of India

Tesla förbjöd förra mĂ„naden arbete hemifrĂ„n för alla anstĂ€llda pĂ„ olika platser i USA. Efter förbudet har företaget enligt uppgift börjat vidta Ă„tgĂ€rder mot de anstĂ€llda som inte Ă€r tillbaka pĂ„ kontoret Ă€nnu. Enligt rapporten i The Telegraph skickar Tesla ett automatiserat meddelande till de anstĂ€llda som inte har minst 16 swipe-in ​​under den 30-dagarsperiod som slutar den 28 juni. Vad meddelandet lyder“Du fĂ„r det hĂ€r e-postmeddelandet eftersom det inte finns nĂ„gra uppgifter om att du har anvĂ€nt ditt mĂ€rke för att komma in i en Tesla-anlĂ€ggning under minst 16 dagar under den 30-dagarsperiod som slutar den 28 juni”, lyder meddelandet som delas med The Telegraph. “Som en pĂ„minnelse förvĂ€ntas alla anstĂ€llda vara tillbaka pĂ„ kontoret pĂ„ heltid”, tillĂ€gger mejlet. Tesla-anstĂ€llda mĂ„ste svepa in pĂ„ sina arbetsplatser, vilket registrerar deras nĂ€rvaro. Meddelandet skickas till arbetare som enligt uppgift inte sveper in ofta det antal gĂ„nger som krĂ€vs. Vad hĂ€nder med dem som fĂ„r mejletMottagarna av e-postmeddelandet uppmanas enligt uppgift att förklara sin frĂ„nvaro för sina linjechefer samt rapportera till ett företagsövervakningssystem. Elon Musks mejl som ber anstĂ€llda att Ă„tergĂ„ till jobbetDen 31 maj skickade Teslas vd Elon Musk ett företagsomfattande e-postmeddelande dĂ€r de bad anstĂ€llda att Ă„teruppta arbetet frĂ„n kontoret. “Alla som vill utföra distansarbete mĂ„ste vara pĂ„ kontoret i minst (och jag menar minst) 40 timmar per vecka eller lĂ€mna Tesla. Detta Ă€r mindre Ă€n vi begĂ€r av fabriksarbetare.”

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK