Gardets

Jio förbetalda planer ökade med upp till 20 %; Vilken plan Àr bÀst för dig | Siffra

En av Indiens största telekomoperatörer, Reliance Jio, höjer sina priser med sĂ„ mycket som â‚č150 för sina förbetalda planer för funktionstelefonen JioPhone. De nya priserna för JioPhones förbetalda planer har listats pĂ„ Jios hemsida. Flera rapporter har backat upp detta, vilket representerar en prishöjning pĂ„ 20 %. Den dyraste planen före vandringen, som var 749 INR, Ă€r nu listad pĂ„ 899 INR.

Uppdaterade förbetalda priser

Planen pÄ 899 INR, ökad frÄn 749 INR, Àr en lÄngsiktig plan som gÀller i 336 dagar. Med den hÀr planen fÄr du 2 GB 4G var 28:e dag och 50 SMS per dag. Den totala data som distribueras med denna uppladdning Àr 24 GB, och datahastigheterna kommer att sjunka till 64 Kbps nÀr höghastighets 4G-data har gÄtt ut. Planen inkluderar ocksÄ medföljande innehÄll och tjÀnster som Jio TV, JioCinema, JioCloud och andra.

De andra tvĂ„ planerna som har sett en höjning Ă€r prissatta till 222 INR och 186 INR, har sett en prishöjning frĂ„n 185 INR respektive 155 INR. Den nya förbetalda JioPhone-planen pĂ„ â‚č222 ger anvĂ€ndarna 2 GB 4G-data per dag, varefter internethastigheten sjunker till 64 Kbps. Uppladdningspaketet har en giltighetstid pĂ„ 28 dagar och inkluderar obegrĂ€nsade röstsamtal mellan alla operatörer samt 100 SMS-meddelanden per dag. Planen inkluderar Ă€ven paketerat innehĂ„ll och tjĂ€nsteerbjudanden.

Den andra planen, nu prissatt till 186 INR, ger samma fördelar som den tidigare – men inkluderar 1 GB 4G-data per dag. Förutom denna plan har Jio inte vandrat nĂ„gra av sina andra planer.

Reliance Jios expansionsplaner

Jio blev nyligen den första telekomleverantören som försÄg byn Spangmik nÀra Pangong Lake i Ladakh med 4G-anslutning. Jio-anvÀndare i det hÀr omrÄdet kommer att fÄ tillgÄng till 4G-anslutning efter en lÄng vÀntan. Telekombolaget har ocksÄ utökat sina tjÀnster och blev det första att tillhandahÄlla 4G-anslutning nÀra Kedarnath-vandringsrutten. Efter att ha installerat sina torn i Chhoti Lincholi, Lincholi och Rudrapoint planerar Jio att installera ytterligare tvÄ torn pÄ denna rutt.

Bud för att öka ARPU

ET Telecom rapporterade förra mÄnaden att de tre telekombolagen, Jio, Airtel och Vi, sannolikt kommer att höja sina tariffer med 10-12% av Diwali. Rapporten noterade ocksÄ att trots höjningen förvÀntar de sig att antalet anvÀndare kommer att öka med 35-40 miljoner i stÀllet för tillvÀxten pÄ landsbygden. Denna höjning var planerad för att öka dess genomsnittliga intÀkter per anvÀndare (ARPU).

En rapport frĂ„n William O’ Neil & Co. sĂ€ger att en taxehöjning med 10-12% inte kommer att pĂ„verka antalet abonnenter, utan snarare skulle det hjĂ€lpa Airtel, Jio och Vi att öka sin ARPU med 10%. Senast Vi, Airtel och Jio höjde sina tariffpriser var i november 2021, det Ă€r vĂ€rt att notera att kunder kommer att betala nĂ€stan dubbelt sĂ„ mycket jĂ€mfört med vad de betalade i november 2021.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK