Gardets

iQOO 10 Pro ryktas komma med ett 200W snabbladdningssystem, för att vara den snabbast laddande telefonen…

iQOO pressar hela tiden pÄ kuvertet med sina smartphone-laddningssystem. Vivos dotterbolag ryktas arbeta pÄ en nÀsta generations telefon som kan ladda ett helt urladdat batteri frÄn 0-100 procent pÄ bara 12 minuter. Enligt en lÀcka iQOO:s kommande flaggskeppssmartphone, pÄstÄs iQOO 10 Pro debutera med en utmÀrkt laddningskapacitet.

iQOO 10 Pro pÄstÄs ha sport ett 200W snabbladdningssystem. Om detta pÄstÄende Àr sant skulle det betyda att iQOO skulle ha den snabbast laddande smartphonen i vÀrlden i sin lineup.

Det Àr extremt svÄrt att förestÀlla sig att en modern smartphone batteri, som vanligtvis Àr över 4500mAh kan laddas upp till 100 procent pÄ bara nÄgra minuter. Laddningstekniken Àr obegrÀnsad för tillfÀllet, men det finns ingen kÀnd modell som har en 200W snabbladdningsfunktion.

Den nyutvecklade snabbladdningstekniken tar bara fem minuter att ladda ett smartphones batteri frÄn 50 procent till hela 100 procent. Ryktet antyder ocksÄ att produkten ocksÄ kommer med en snabbladdningsadapter som tillÄter den typen av bandbredd.

Med det sagt kommer det kinesiska telefonmÀrket att ta med 50V och 5A lösningar till iQOO 10 Pros laddningsadapter. Den hÀr funktionen hjÀlper till att öka laddningseffektiviteten för den handdator. Teoretiskt bör det ocksÄ lösa eventuella överhettningsproblem under laddningsprocessen.

Dessutom kanske företaget bara anvÀnder en laddare baserad pÄ galliumnitrid för att behÄlla sin lilla adapterstorlek.

iQOO 10 Pro-specifikationeriQOO 10 Pro förvÀntas vara utrustad med Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. NÀr det gÀller dess lagring kommer den att levereras med 12 GB RAM, tillsammans med minst 256 GB lagring.

Enheten Àr tÀnkt att ha en AMOLED 2K LTPO-baserad skÀrm. Den kommer ocksÄ att stödja en uppdateringsfrekvens pÄ 120Hz. Dessutom kommer iQOO 10 Pro att ha en liknande kamerauppsÀttning precis som sin föregÄngare. Flaggskeppet kommer ha en 50 MP primÀr sensor.

NÀr det gÀller prissÀttningen finns det ingen information Ànnu, men förvÀnta dig att det kommer att vara ett mycket dyrt flaggskepp, varav de flesta kommer att vara en premie pÄ 200W-laddningsfunktionen. Den kommer ocksÄ att stödja 65W trÄdlös laddning.

Med all sannolikhet skulle det kosta runt Rs 70 000 indiska rupier eller ungefÀr 900 USD, eller kanske mer.

{n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}

; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′; n.kö=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(fönster,dokument,’script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘259288058299626’); fbq(‘track’, ‘PageView’);

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK