Blogg

iPhone SE 3 för bara $7 per mĂ„nad! FĂ„ cirka 247 USD i rabatt pĂ„ Walmart PÅ HÄR sĂ€ttet

En fantastisk affÀr för att spara pengar pÄ iPhone SE 3 Àr tillgÀnglig just nu pÄ Walmart! Du kan spara runt $247. Kolla in detta iPhone-erbjudande hÀr.

Walmart har aviserat en enorm prissĂ€nkning pĂ„ ett av Apples mindre telefoner – iPhone SE 3. Den lanserades redan i mars 2022 med höjdpunkten att den ger kraften frĂ„n iPhone 13 flaggskepp i sin kompakta 4,7-tumskropp. Inte bara det, Äpple lyckats hĂ„lla priset pĂ„ en överkomlig nivĂ„ trots att den packar flaggskeppet Äpple chipset, A15 Bionic-chippet.

Med ett startpris pÄ bara $429 för sin 64GB-variant, lyckas iPhone SE 3 ge nÄgra anmÀrkningsvÀrda specifikationer och en imponerande prestanda. Förutom det senaste Applet-chippet har den Àven en 12MP bakkamera och ett mycket bÀttre batteri. Det gör mycket för dem som föredrar en liten, prestandaorienterad iPhone till ett rimligt pris.

Och nu kan Walmart hjÀlpa dig att fÄ det till ett Ànnu billigare pris.

Walmart erbjuder iPhone SE 3 med upp till $247 rabatt pÄ sin 128GB-variant. Men det finns en hake! Du mÄste fÄ det genom en viss process för att fÄ denna enorma rabatt. För att hjÀlpa dig har vi förklarat hela affÀren hÀr om hur du fÄr denna enorma rabatt pÄ Walmart.

iPhone SE 3 prissÀnkt pÄ Walmart

  • Walmart erbjuder en enorm rabatt pĂ„ den senaste iPhone SE 3. Men för att fĂ„ denna rabatt mĂ„ste du följa nĂ„gra steg och uppfylla vissa villkor.
  • Det hĂ€r erbjudandet Ă€r exklusivt tillgĂ€ngligt pĂ„ 128 GB minnesvarianten av iPhone SE 3, som har ett försĂ€ljningspris pĂ„ $499. Walmart-affĂ€ren kan dock erbjuda dig upp till $247 rabatt.
  • Du kan köpa den för $7,00 per mĂ„nad tillsammans med en ny Verizon-linje – avbetalningsplanen Ă€r pĂ„ 36 mĂ„nader.
  • Detta kommer att sĂ€tta priset för iPhone SE 3 till cirka 252 $. Vi föreslĂ„r dock att du kontrollerar alla villkor hĂ€r innan du bestĂ€ller.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK