Blogg

iPhone-anvÀndare kan NU redigera och ta bort meddelanden sÄ mÄnga som 5 gÄnger pÄ iMessages; veta hur

Apple rullade ut en ny uppdatering för iPhone-anvÀndare för att ÄterstÀlla och redigera de skickade meddelandena pÄ iPhones. HÀr Àr allt du behöver veta.

Ett av de viktiga tillkĂ€nnagivandena om iOS 16 under WWDC 2022-evenemanget var en av de mest spĂ€nnande funktionerna för iMessages-appanvĂ€ndare. Den hĂ€r nya funktionen fungerar som magi eftersom den lĂ„ter iPhone-anvĂ€ndare redigera skickade meddelanden eller till och med ta bort dem pĂ„ iMessages! Den slutliga iOS 16-versionen ska fortfarande rullas ut, men iOS 16 public beta har slĂ€ppts för anvĂ€ndare och kan testas nu. SĂ€rskilt i det senaste iOS 16 beta 4 release, Äpple har gjort nĂ„gra stora förĂ€ndringar i funktionen.

Med den senaste iOS 16-uppdateringen kommer Àndringarna sannolikt att pÄverka hur en iPhone-anvÀndare kan redigera eller ta bort ett meddelande pÄ iMessages. Enligt en 9to5Mac Rapportera, iOS 16 beta 4 kommer nu att tillÄta iPhone-anvÀndare att endast redigera ett meddelande upp till fem olika gÄnger. Dessutom kommer avsÀndaren, sÄvÀl som mottagaren, att kunna komma Ät de Àndringar du har gjort. Detta betyder ocksÄ att nÀr du nÄr maxgrÀnsen försvinner alternativet automatiskt.

TidsgrÀns förkortad för att skicka meddelanden pÄ iPhone!

Den senaste iOS 16-uppdateringen minskade ocksÄ den tid du mÄste ta bort att skicka ett iMessage pÄ din iPhone. Tidigare hade iPhone-anvÀndare 15 minuter pÄ sig att ÄterstÀlla meddelandet efter att ha skickat det, men nu har tidsramen reducerats avsevÀrt till bara tvÄ minuter. Tack och lov har tidsgrÀnsen för att redigera ett meddelande upp till fem gÄnger varit densamma pÄ 15 minuter. AnvÀndare kan helt enkelt trycka lÀnge pÄ ett meddelande för att fÄ alternativet redigera eller ta bort sÀndning.

Förutom de stora förÀndringarna i iMessage-appens funktioner, medför den senaste betaversionen av iOS 16 ocksÄ nÄgra smÄ Àndringar i Hem app, aviseringar pÄ lÄsskÀrmen och post app. Om du vÀntar pÄ den slutliga versionen av iOS 16, vet dÄ att den förvÀntas rulla ut tillsammans med lanseringen av iPhone 14 i september.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK