Blogg

iOS 16 förbÀttrar portrÀtt, filmiska lÀgen pÄ iPhone 13-modeller

Apple har förbĂ€ttrat portrĂ€tt- och filmlĂ€gen pĂ„ iPhone 13- och iPhone 13 Pro-modellerna med lanseringen av iOS 16. Efter lanseringen av den nya iOS-versionen har Cupertino-företaget detaljerat sina funktioner som inkluderar förbĂ€ttringar av kameraeffekterna som Ă€r tillgĂ€ngliga pĂ„ den senaste iPhonen modeller. FörbĂ€ttringarna kommer sannolikt ocksĂ„ att vara tillgĂ€ngliga förinstallerade pĂ„ iPhone 14-modellerna som spekuleras att debutera senare i Ă„r. iOS 16-versionen kommer ocksĂ„ med en “Duplicate detection”-funktion för foton sĂ„ att anvĂ€ndare kan rensa upp sitt bibliotek genom att ta bort dubbletter av bilder.

PĂ„ den dedikerade iOS 16 Förhandsgranska webbplats, Äpple har nĂ€mns att den nya iOS-versionen ger ett förbĂ€ttrat portrĂ€ttlĂ€ge pĂ„ iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Maxoch den iPhone 13 mini för att lĂ„ta anvĂ€ndare sudda ut objekt i förgrunden pĂ„ ett foto.

Detta kommer som en uppgradering till det befintliga portrÀttlÀget som tillÄter anvÀndare att justera bakgrundsoskÀrpa för att sÀtta dem i fokus.

Apple sĂ€ger att förbĂ€ttringen syftar till att erbjuda en “mer realistiskt utseende skĂ€rpedjupseffekt” till anvĂ€ndarna.

Vid sidan av det förbÀttrade portrÀttlÀget har iOS 16 det förbÀttrade filmiska lÀget för videoinspelningar pÄ iPhone 13 och iPhone 13 Pro-modellerna.

Det kommer att ge en mer exakt skÀrpedjupseffekt för profilvinklar och runt kanterna pÄ hÄr och glasögon nÀr du spelar in videor i filmlÀget, sÀger företaget samtidigt som det förklarar förbÀttringen.

iOS 16-versionen innehĂ„ller ocksĂ„ funktionen “Duplicate detection” som anvĂ€nder maskininlĂ€rning för att identifiera dubbletter av foton för att lĂ„ta anvĂ€ndare rensa upp i röran och ta bort dem. AnvĂ€ndare kommer att kunna komma Ă„t funktionen genom att gĂ„ igenom Album > Verktyg.

En skÀrmdump delad av MacRumors visar att en Duplicates-mapp kommer att finnas tillgÀnglig under Utilities-sektionen för att lÄta anvÀndare se och ta bort sina dubbletter av bilder och frigöra lite utrymme pÄ sin enhet.

ios 16 dubblettraderingsbild macrumors iOS 16

iOS 16 ger en dubblettmapp som innehÄller dubbletter av bilder för enkel raderingFotokredit: MacRumors

Förutom iOS 16 kommer “Duplicate detection” att vara tillgĂ€nglig pĂ„ macOS Ventura för att hjĂ€lpa Mac-anvĂ€ndare att rensa upp utrymme pĂ„ sina enheter genom att ta bort dubbletter av foton.

BÄde iOS 16 och macOS Ventura Àr det tillgÀnglig för tillfÀllet till utvecklare, med deras offentliga betaversioner planerade till nÀsta mÄnad. De nya mjukvaruversionerna kommer ocksÄ att finnas tillgÀngliga pÄ kvalificerad hÄrdvara som gratis uppdateringar senare i Är.


SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK