Gardets

intel: Intel tillkĂ€nnager tillgĂ€ngligheten av Arc A380 GPU – Times of India

Intel har meddelat tillgÀngligheten av Intel Arc A380 grafikprocessorenhet (GPU). Arc A380 Àr den första av dess Arc A-series 3 grafikskrivbordsprodukter som pÄstÄr sig erbjuda vanliga spelare och innehÄllsskapare ett nytt alternativ.

Intel har meddelat tillgÀngligheten av Intel Arc A380 grafikprocessorenhet (GPU). Arc A380 Àr den första av dess Arc A-series 3 grafikskrivbordsprodukter som pÄstÄr sig erbjuda vanliga spelare och innehÄllsskapare ett nytt alternativ. Intel Arc A380 GPU kommer med 6 GB GDDR6 för att stödja de senaste spelen och den kommer att vara tillgÀnglig frÄn ekosystempartnerna Acer, ASUS, Gigabyte, GUNNIR, HP och MSI frÄn och med denna mÄnad. Inledningsvis kommer GPU:n att börja rullas ut i Kina och företaget kommer att utöka tillgÀngligheten globalt senare i Är. Intel Arc A380: Funktioner Intel Arc A380 Àr det första i sin serie och det Àr Intels ett av de första stationÀra korten baserat pÄ Intel Xe High Performance Graphics (Xe HPG) mikroarkitektur. Intel Arc A-series 3-grafik ger nÀsta generations teknik till vanliga spelare och kreatörer med alla de senaste tekniska funktionerna i sitt segment. Intel Arc A380 GPU stöder hela uppsÀttningen DirectX 12 Ultimate-funktioner, inklusive hÄrdvaruaccelererad ray-tracing och pÄstÄr sig leverera 1080p-spelupplevelse med 60 bilder per sekund (FPS) och över. GPU:n Àr ocksÄ utrustad med Intel Xe Matrix Extensions (Intel XMX) AI-accelerationsmotorer som hÀvdar att de möjliggör snabbare innehÄllsskapande och driver Intels AI-baserade supersamplingsteknik, XeSS, som kommer i sommar. Xe Media Engine möjliggör videobearbetning med AV1-kodningsacceleration för hÄrdvara som Àr den första i branschen, stöder Àven HEVC- och H.264-kodning och avkodning, och kan bearbeta media med 8K-upplösning. Xe Display Engine stöder upp till fyra 4K 120Hz HDR-skÀrmar, upp till tvÄ 8K 60Hz-skÀrmar eller upp till 360Hz för 1080p och 1440p upplösningar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK