Gardets

Instagram-videoinlÀgg kan upphöra för att skapa mer plats för rullar | Siffra

Instagram Ă€r “inte lĂ€ngre en fotodelningsapp”, sa företagschefen Adam Mosseri för ett Ă„r sedan. Han tillade att istĂ€llet kommer plattformen att vidga sin horisont för att tĂ€cka “skapare, video, detaljhandel och meddelanden”. Den stora pushen gĂ„r mot video och under Ă„ren har vi sett undervarumĂ€rket Meta prova olika former av det med extra funktioner och krusiduller. Det som fungerar stannar, det som inte skjuts Ă„t sidan. NĂ„vĂ€l, ett nytt avslöjande frĂ„n sociala mediekonsulten Matt Navarra hĂ€vdar att appen för sociala medier kommer att sĂ€tta stopp för videoinlĂ€gg och sakta flytta dessa anvĂ€ndare till Reels.

Instagram-videoinlÀgg pÄ rullar: framtiden

Enligt kÀllan planerar Instagram att avbryta videoinlÀggen som visas pÄ huvudflödet tillsammans med fotoinlÀggen. Men istÀllet för att stÀnga av tjÀnsten helt, kunde företaget automatiskt dela anvÀndarens videoinlÀgg som Reels.

Över hela vĂ€rlden testas utvalda anvĂ€ndare. Och om du Ă€r en av dessa personer fĂ„r du ett meddelande som sĂ€ger “videoinlĂ€gg delas nu som rullar”.

Instagram-videor

SÄ dessa rullar kommer att fÄ bÀttre engagemang, fÄ videoeffekter och fÄ möjligheten att lÀgga till musik och remixas till andra rullar. Den sistnÀmnda funktionen kommer dock att vara valfri.

En metatalesperson berĂ€ttar att de testar den hĂ€r funktionen som en del av deras “anstrĂ€ngningar att förenkla och förbĂ€ttra videoupplevelsen pĂ„ Instagram”.

Men hur Àr det med videoinlÀggen som redan Àr live, eller om appen fortfarande stöder uppladdning av 10-minutersvideor (eller upp till 60-minuters uppladdningar pÄ verifierade konton).

Företaget har Ànnu inte svarat pÄ dessa frÄgor.

NÀr det gÀller andra nyheter, recensioner, reportage, köpguider och allt annat tekniskt relaterat, fortsÀtt att lÀsa Digit.in.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK