Gardets

Instagram Shopping Àr nu möjligt direkt frÄn direktmeddelanden | Siffra

Instagram Shopping via direktmeddelanden Ă€r nu verklighet. Företaget har tillkĂ€nnagivit den djupare integrationen av Instagram-butiker och funktioner för direktmeddelanden. Det vill sĂ€ga, nu kan kunderna prata direkt med företagen, stĂ€lla frĂ„gor, göra ett köp och spĂ„ra bestĂ€llningen – allt genom chattrĂ„den. Å andra sidan kan företag interagera med kunder, fĂ„ feedback, höja betalningsförfrĂ„gningar och ocksĂ„ samla in betalningen. SĂ„ hela transaktionsprocessen blir mycket bekvĂ€mare för bĂ„da parter. Men det finns en hake.

Instagram Shopping via DM: Hur det fungerar

Enligt Meta kan endast “kvalificerade” företag vara en del av detta nya arrangemang. Vem som faller under denna kategori rensas inte av tillkĂ€nnagivandet.

Den andra anmÀrkningsvÀrda klausulen Àr att betalningsmetoden Àr Meta Pay.

Instagram DM

SÄ funktionen Àr troligen begrÀnsad till marknader som USA dÀr detta valutasystem Àr tillgÀngligt.

Instagram DM och Instagram Shops

NÀr dessa tvÄ problem Àr sorterade Àr det bara en frÄga om att kunden DM:ar företaget, frÄgar om produkten, rensar eventuella tvivel och bekrÀftar köpet.

Meta hĂ€vdar att betalningarna i chattar Ă€r “sĂ€kert behandlade” och att köpen Ă€r “skyddade”.

Det uppmanar vidare andra smÄskaliga företag att följa efter genom att registrera sig för butiker pÄ Instagram och Facebook.

NÀr det gÀller andra nyheter, recensioner, reportage, köpguider och allt annat tekniskt relaterat, fortsÀtt att lÀsa Digit.in.

Taggar:

Facebook Instagram Meta Instagram butiker Instagram shopping Instagram direktmeddelanden

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK