Blogg

Instagram rullar tillbaka TikTok-liknande videoflöde och rekommendationer! HÀr Àr varför

Instagram rullar tillbaka videoflödet i TikTok-stil sÄvÀl som videorekommendationerna. HÀr Àr anledningarna bakom detta.

Instagram fick mycket flak ett par veckor efter att det införde ett par förĂ€ndringar i tidslinjen. Instagram introducerade helskĂ€rmsvyn i TikTok-stil för foton och videoklipp, som bĂ„da inte togs emot vĂ€l. DĂ€rmed, Adam Mosseri, Instagram-chefen, sĂ€ger nu i en intervju till The Verge att företaget rullar tillbaka dessa förĂ€ndringar och Ă„terstĂ€ller till den ursprungliga stilen. Dessutom gör det ocksĂ„ nĂ„got Ă„t ​​videorekommendationsfunktionen pĂ„ sina algoritmer.

“Jag Ă€r glad att vi tog en risk – om vi inte misslyckas dĂ„ och dĂ„, tĂ€nker vi inte tillrĂ€ckligt stort eller djĂ€rvt nog,” sa Mosseri. “Men vi mĂ„ste definitivt ta ett stort steg tillbaka och omgruppera. [When] vi har lĂ€rt oss mycket, sedan kommer vi tillbaka med nĂ„gon sorts ny idĂ© eller iteration. SĂ„ vi kommer att arbeta igenom det, tillade han.

Instagram att tappa flödet av TikTok-stil

“För de nya foderdesignerna, mĂ€nniskor Ă€r frustrerade och anvĂ€ndningsdata Ă€r inte bra. SĂ„ dĂ€r tror jag att vi mĂ„ste ta ett stort steg tillbaka, omgruppera oss och ta reda pĂ„ hur vi vill gĂ„ vidare, sĂ€ger Mosseri.

RĂ€ttelsen vid en tidpunkt dĂ„ populĂ€ra kĂ€ndisar har trollat ​​plattformen för att försöka göra Instagram till nĂ„got annat. TV-stjĂ€rnan Kyle Jenner tillsammans med sin syster Kim Kardashian gjorde memes pĂ„ att “göra Instagram Instagram igen”.

Dessutom sa han att Instagram ocksÄ minskar mÀngden rekommenderade inlÀgg under en kort tid. Under tiden kommer appen att förbÀttra sina personaliseringsverktyg.

“NĂ€r du upptĂ€cker nĂ„got inom ditt omrĂ„de som du inte följt tidigare, borde det finnas en hög ribba – det borde bara vara bra,” sa Mosseri. “Du borde vara glad att se det. Och jag tycker inte att det hĂ€nder tillrĂ€ckligt just nu. SĂ„ jag tror att vi mĂ„ste ta ett steg tillbaka, nĂ€r det gĂ€ller andelen foder som Ă€r rekommendationer, bli bĂ€ttre pĂ„ rangordning och rekommendationer, och sedan – om och nĂ€r vi gör det – kan vi börja vĂ€xa igen.”

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK