Blogg

Instagram-prenumerationsfunktion upptÀckt i Indien, tillÄter anvÀndare att betala för exklusivt innehÄll

Instagram började nyligen testa betalprenumerationer med nÄgra innehÄllsskapare och influencers i USA, sÄ att de kan debitera sina följare en mÄnadsavgift i utbyte mot exklusivt innehÄll, livevideor, berÀttelser och ett lila mÀrke bredvid deras anvÀndarnamn för att visa att de prenumererar nÀr de interagerar med skaparen. Medan funktionen för betalprenumerationer endast Àr tillgÀnglig för ett fÄtal innehÄllsskapare i USA, har funktionen nu upptÀckts i Indien med prisnivÄer för att prenumerera pÄ vissa innehÄllsskapare i lokal valuta.

Enligt skĂ€rmdumpar som delas av Twitter anvĂ€ndare Salman Memon (@salman_memon_7), Instagram visar alternativet att prenumerera pĂ„ utvalda skaparkonton. Prenumerationspriset visas i rupier, med olika priser – Rs. 89, Rs. 440 och Rs. 890 i mĂ„naden. Gadgets 360 kunde komma Ă„t prenumerationssidan pĂ„ en av skaparens profiler, med möjlighet att betala via köp i appen pĂ„ bĂ„de Android och iOS. Enligt a Rapporterakommer priset för betalprenumerationer i USA att variera frĂ„n $0,99 (ungefĂ€r 74 Rs.) till $99,99 (ungefĂ€r 7400 Rs. Rs. 7400) per mĂ„nad.

instagram-prenumerationer prylar360 instagram-prenumerationer

AnvÀndare i Indien kan nu prenumerera pÄ vissa innehÄllsskapare pÄ Instagram

Appen visar ocksĂ„ de lila mĂ€rkena bredvid ett anvĂ€ndarnamn, och detaljer om vad prenumeranter har rĂ€tt till, till exempel berĂ€ttelser för prenumeranter, exklusiva livevideor tillsammans med det tidigare nĂ€mnda prenumerantmĂ€rket. För nĂ€rvarande finns det inget sĂ€tt för kreatörer att konfigurera sitt konto för att ta emot betalprenumerationer i Indien. “För nĂ€rvarande kommer prenumerationer endast att vara tillgĂ€ngliga i USA, men vi hoppas kunna göra prenumerationer tillgĂ€ngliga pĂ„ fler marknader snart,” sa en talesperson för Instagram till Gadgets 360.

Samtidigt rival Tick ​​tack nyligen avslöjat att företaget arbetade med betalprenumerationer, vilket gjorde det möjligt för kreatörer pĂ„ videodelningsplattformen att tjĂ€na pengar pĂ„ sitt innehĂ„ll. Funktionen kommer att komplettera möjligheten att tipsa skapare pĂ„ TikTok, samtidigt som de ger dem möjligheten att tjĂ€na en stadig inkomst. MikrobloggtjĂ€nsten Twitter introducerades ocksĂ„ Super följer förra Ă„ret, med tillĂ„ter anvĂ€ndare att dela innehĂ„ll endast för prenumeranter inklusive “bakom kulisserna”, tidiga förhandsvisningar och konversationer endast för prenumeranter (för tweets) med sina följare pĂ„ tjĂ€nsten.


SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK