Gardets

Instagram, Facebook messenger nere: AnvĂ€ndare stöter pĂ„ problem nĂ€r de skickar meddelanden – Tider av…

Det verkar som att vissa MetaÀgda plattformar Àr nere för vissa anvÀndare. Flera anvÀndare frÄn hela vÀrlden har rapporterat att de stÄr inför vissa problem nÀr de skickar DM-meddelanden pÄ Instagram. Vissa anvÀndare har ocksÄ rapporterat ett liknande problem med Facebook Messenger-appen. AnvÀndare har rapporterat att meddelandena automatiskt försvinner sÄ fort de skickas. Problemet Àr frÀmst med DM-delen av Instagram-appen och det har gÄtt nÀstan 12 timmar sedan det första numret rapporterades. Downdetector har ocksÄ registrerat problemet eftersom det för nÀrvarande visar ett stort hopp i grafen för Instagram. Enligt rapporten stÄr anvÀndare frÄn hela vÀrlden inför detta problem. Tillsammans med det har Downdetector-webbplatsen rapporterat att cirka 40 % av anvÀndarna ocksÄ har problem med inloggning pÄ Instagram.

Vad Àr problemet?Enligt anvÀndarnas rapporter stÄr de flesta av dem inför problem nÀr de skickar och tar emot direktmeddelanden pÄ Instagram. Det Àr ett partiellt avbrott dÀr det mesta av appen fungerar bra, inklusive butiker, rullar, foder, etc. Det enda problemet Àr med Inkorgen i appen dÀr meddelanden försvinner automatiskt precis efter att de har skickats. Samtidigt har företaget inte slÀppt nÄgot officiellt uttalande om det pÄgÄende avbrottet, varken anvÀndare har fÄtt nÄgon uppdatering eller fix för problemet nÀr artikeln skrevs.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK