Gardets

Ingenting Telefon (1) Europeiskt pris avslöjat pĂ„ Amazon inför officiellt tillkĂ€nnagivande – Times of…

Carl Peis Nothing kommer att lansera sin första smartphone – Nothing Phone (1) – den 12 juli. Bara dagar innan det officiella tillkĂ€nnagivandet har priset pĂ„ Nothing Phone (1) lĂ€ckt ut. Informationen kommer frĂ„n Reddit, dĂ€r flera anvĂ€ndare publicerade en skĂ€rmdump av Amazon-listan över Nothing Phone (1), och avslöjade priset för den europeiska regionen. Ingenting Telefon (1) kan vara lite billigare i Indien Ă€n EuropaEnligt listan pĂ„ Amazon Tyskland skulle Nothing Phone (1) komma för 469,99 € (~ Rs 38 624) för basvarianten 8GB+128GB lagring. Samtidigt skulle smarttelefonen ocksĂ„ vara tillgĂ€nglig i en annan – 12GB+256GB lagringsvariant som kan kosta €549,99 (~Rs 45 199). Rapporter tyder dock pĂ„ att det skulle finnas ytterligare en 8GB+256GB-lagringsvariant som skulle kosta 499 EUR (40 996 Rs). Det ryktas ocksĂ„ att de indiska priserna kanske inte Ă€r desamma som de europeiska priserna, och det skulle prissĂ€ttas mycket mer aggressivt hĂ€r i Indien. Snapdragon 778G+ för att driva telefonen (1)Ingenting har officiellt avslöjat designen pĂ„ den kommande smartphonen. Telefonen (1) har en transparent design med flera lysdioder, kĂ€nda som Glyph, som löper runt den bakre panelen och som omger kameramodulen. Nothing Phone (1) Ă€r bekrĂ€ftad att drivas av Snapdragon 778G+-processorn. Det har ocksĂ„ bekrĂ€ftats att smarttelefonen har trĂ„dlös laddning och stöd för omvĂ€nd trĂ„dlös laddning. Rykten tyder pĂ„ att telefonen (1) skulle ha en 120Hz OLED-skĂ€rm. Dessutom kan den komma med en dubbel 50 MP-kamera.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK