Gardets

ignite atlas: Crossbeats Ignite Atlas smartklocka med GPS, Bluetooth-samtal lanserat, prissatt till Rs…

NYTT DELHI: Den inhemska tillverkaren Crossbeats har utökat sitt sortiment av smartklockor med lanseringen av den prisvÀrda Ignite Atlas-smartklockan. Den GPS-aktiverade smartklockan kommer med Bluetooth-samtalsfunktioner som lÄter anvÀndare ringa och ta emot samtal direkt frÄn smartklockan. Den bÀrbara kan ocksÄ hÄlla reda pÄ hjÀrtfrekvensen och dagliga hÀlsobehov. Pris och tillgÀnglighetCrossbeats Ignite Atlas kommer med en prislapp pÄ 4 999 Rs och den kommer i fÀrgalternativen Vivid Black, Imperial Blue, Scarlet Green, Starlight Grey och Fiery Red. Enheten kan köpas online frÄn crossbeats.com. Enheten Àr klar för förbestÀllning och kommer snart att börja sÀljas. Till den hÀr prisklassen kommer den nya Crossbeats smartwatch att möta konkurrens frÄn Boat Iris smartwatch. Boat Iris kostar 4 999 Rs och kommer med en 1,39-tums AMOLED-skÀrm och har en pulssensor och SpO2-monitor. Boat Iris kommer ocksÄ med 8 olika sportlÀgen och den lovar att erbjuda 7 dagars batteribackup pÄ en enda laddning. Crossbeats Ignite Atlas funktionerCrossbeats Ignite Atlas kommer med en 1,69-tums HD-skÀrm med 500 nits maximal ljusstyrka. Det bÀrbara lovar att erbjuda bra synlighet i direkt solljus. Den bÀrbara enheten har en optisk pulssensor och erbjuder 30 olika sportlÀgen inklusive löpning, vandring, cykling och simning med mera. Crossbeats Ignite Atlas kommer med GPS-stöd sÄ att anvÀndare kan navigera sina rutter direkt pÄ handleden. Smartklockan kommer med Bluetooth-samtalsfunktion som gör det möjligt för anvÀndare att ringa och ta emot samtal. Företaget hÀvdar att smartklockan kan leverera upp till 10 dagars batteritid pÄ en enda laddning.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK