Bil

Hur Razers nya tangentbord eliminerar inmatningsfördröjning

Razer Huntsmanrakblad

I vÀrlden av kringutrustning för spel Àr Razer ett av de mest erkÀnda varumÀrkena. Företaget gör i allmÀnhet utmÀrkta grejer, och dess senaste Huntsman V2 och Huntsman V2 Tenkeyless lovar att nÀstan eliminera ingÄngslatens, vilket Àr avgörande för PC-spel.

Razer Huntsman V2 och Huntsman V2 Tenkeyless

Razer tillkÀnnagav tvÄ olika versioner av det mekaniska tangentbordet Huntsman V2. För det första Àr det en modell i full storlek som kommer med nummerplattan, volymhjulet, mediakontroller och alla andra knappar du nÄgonsin kan önska dig. Tenkeyless slÀpper ocksÄ alla extra knappar och ger dig huvudtangentbordet.

RELATERAD: De bÀsta spelskÀrmarna 2022

Hur som helst, det som gör Razer Huntsman V2 Àr den lÄga latensen. Razer kombinerade nÄgra olika tekniker för att nÄ sitt löfte om nÀstan ingen latens. För det första har tangentbordet en pollingfrekvens pÄ 8 000 Hz. För det andra anvÀnder den optiska omkopplare, som anvÀnder en ljusstrÄle för att upptÀcka knapptryckningar istÀllet för metallkontakter. Dessa gör sig av med eventuella avstudsfördröjningar, vilket skapar en fördröjningsupplevelse nÀra noll.

Razer kallar det faktiskt “vĂ€rldens snabbaste tangentbord”, vilket Ă€r ett ganska djĂ€rvt pĂ„stĂ„ende, men baserat pĂ„ data som visas i pressmeddelandet verkar det som om det kan vara sant.

“Vi bröt ny mark med den ursprungliga Huntsman och förde optiska switchar till mainstream-spel för första gĂ„ngen”, sĂ€ger Chris Mitchell, chef för försĂ€ljning och marknadsföring av Razers affĂ€rsenhet kringutrustning. “FörbĂ€ttringarna och förfiningarna i den nya Huntsman V2-serien ger nu spelare ett högpresterande, spelfokuserat tangentbord som kĂ€nns Ă€nnu smidigare, svarar Ă€nnu snabbare och lĂ„ter tystare Ă€n tidigare.”

För PC-spel kan detta, tillsammans med en hög uppdateringshastighet, göra en enorm skillnad nÀr det gÀller prestanda. Den extra brÄkdelen av en sekund kan vara skillnaden mellan att vinna och att förlora, sÀrskilt i konkurrenskraftiga eSports-matcher.

Ditt tangentbord har latens

Oavsett om du kÀnner det eller inte, har ditt tangentbord fördröjning, och det kan göra skillnad i spel. TyvÀrr har trÄdlösa tangentbord Ànnu mer fördröjning Àn trÄdbundna, sÄ om du spelar PC-spel pÄ ett billigt trÄdlöst tangentbord utsÀtter du dig sjÀlv för en liten nackdel.

RELATERAD: De bÀsta tangentborden 2022

Skillnaden Àr inte sÄ stor för mÄnga spelare, men om du Àr pÄ en hög nivÄ Àr det vÀrt att investera i ett trÄdbundet mekaniskt tangentbord med lÄg latens.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK