Bil

Hur man tar bort ett ProtonMail-konto

ProtonMail DashboardProtonMail

ProtonMail Àr en sÀker e-postleverantör baserad i Schweiz som erbjuder en av de bÀsta gratis sÀkra meddelandelösningarna pÄ webben. Om du har kört din kurs med tjÀnsten kan du ta bort ditt konto, men det finns nÄgra varningar att tÀnka pÄ.

Innan du raderar ditt konto

Det finns mÄnga anledningar till att du kanske vill ta bort ditt konto, men om du gör det för att omregistrera ditt anvÀndarnamn, var medveten om att ProtonMail inte tillÄter detta.

ProtonMails support förklarar:

“Vi Ă„tervinner inte anvĂ€ndarnamn, vilket innebĂ€r att samma anvĂ€ndarnamn inte kommer att vara tillgĂ€ngligt i framtiden … du kan inte radera ditt anvĂ€ndarnamn för att Ă„terskapa det med en annan domĂ€n (@protonmail.com eller @protonmail.ch). NĂ€r ett konto vĂ€l har skapats kan domĂ€nen inte Ă€ndras.”

Det enda sÀttet att byta ProtonMail-domÀn (t.ex. frÄn @protonmail.ch till @protonmail.com) Àr att köpa en premiumplan och lÀgga till motsvarande adress som ett alias.

Du kan slÄ ihop ProtonMail-konton, men du kommer att förlora all data som Àr kopplad till sekundÀra konton nÀr du slutför processen. Du mÄste ha en betald ProtonMail Plus-prenumeration och kontakta ProtonMail-support frÄn vart och ett av de konton du vill slÄ samman.

Du kan starta kontosammanslagningsprocessen genom att kontakta ProtonMail via supportformulÀret.

Hur man tar bort ditt ProtonMail-konto

För att ta bort ditt ProtonMail-konto permanent, logga först in med ditt anvÀndarnamn och lösenord och klicka sedan pÄ fliken InstÀllningar lÀngst upp pÄ skÀrmen.

ProtonMail Dashboard

Du kommer till fliken “Konto” i sidofĂ€ltet till vĂ€nster pĂ„ skĂ€rmen. Rulla hela vĂ€gen ner till avsnittet Ta bort konto och klicka pĂ„ knappen “Ta bort ditt konto”.

ProtonMail Ta bort mitt konto

Ett fönster dyker upp med ett textfÀlt för att förklara varför du lÀmnar, ett fÀlt för en e-postadress som du kan lÀmna om ProtonMail behöver kontakta dig, och ett lösenordsfÀlt för att verifiera ditt beslut.

Ta bort ditt ProtonMail-konto

NĂ€r du Ă€r redo att dra ur kontakten, tryck pĂ„ “Radera”-knappen. Enligt ProtonMail-support kan radering av konto ta upp till tvĂ„ veckor.

Om du bestÀmmer dig för att du har gjort ett misstag och vill ÄterstÀlla ditt konto kanske inte allt gÄr förlorat. En kommentar som ProtonMail lÀmnat pÄ det relaterade supportdokumentet föreslÄr att du kan mejla support för hjÀlp med detta.

Letar du efter sĂ€ker e-post? ÖvervĂ€g Tutanota istĂ€llet

Om ProtonMail inte Àr riktigt vad du hade hoppats pÄ men du fortfarande Àr intresserad av att anvÀnda en riktigt sÀker e-postleverantör, varför inte ge Tutanota en chans? LÀr dig skillnaderna mellan Tutanota och ProtonMail och registrera dig sedan för ett gratis Tutanota-konto.

RELATERAD: ProtonMail vs. Tutanota: Vilken Àr den bÀsta sÀkra e-postleverantören?

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK