Bil

Hur man stoppar Android-aviseringar frÄn att dyka upp pÄ din skÀrm

android popup-meddelande

Android-aviseringar Àr bra, men de Àr inte perfekta. SÀttet som vissa aviseringar dyker upp pÄ skÀrmen kan vara irriterande, sÀrskilt om de inte Àr viktiga. Tack och lov kan du stoppa detta frÄn att hÀnda.

Den dÄliga nyheten Àr att det inte finns nÄgot sÀtt att stÀnga av popup-aviseringar pÄ en gÄng. Du mÄste göra det individuellt per app. Processen Àr dock enkel, sÄ om du gör det varje gÄng ett irriterande meddelande kommer in, har du stÀdat upp saker pÄ nolltid.

Svep först nedÄt frÄn toppen av enhetens skÀrm (en eller tvÄ gÄnger, beroende pÄ din telefon eller surfplattas tillverkare) och tryck pÄ kugghjulsikonen för att öppna menyn InstÀllningar.

VĂ€lj sedan “Appar och aviseringar”.

vÀlj appar och aviseringar

Tryck pĂ„ “Se alla [Number] Apps” för hela listan över installerade appar.

se alla appar

Hitta appen som ger dig irriterande popup-meddelanden.

vÀlj en app

VĂ€lj nu “Aviseringar”.

vÀlj aviseringar

HÀr ser du alla olika aviseringskanaler för appen. TyvÀrr mÄste du gÄ in pÄ varje kanal separat för att stÀnga av popup-aviseringar. VÀlj en för att komma igÄng.

vÀlj en kanal

Leta sedan efter “Pop On Screen” och stĂ€ng av den.

slÄ av popup pÄ skÀrmen

Upprepa den hÀr processen för alla appar samt de aviseringskanaler som du vill sluta dyka upp. FrÄn och med nu, nÀr ett meddelande kommer, kommer ikonen endast att visas i meddelandefÀltet. Inga popup-fönster kommer i vÀgen.

RELATERAD: Vad Àr Android-aviseringskanaler?

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK